Teljesen új projekten dolgozik Miyamoto

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem voltak pontosak azok az értesülések, melyek Shigeru Miyamoto visszavonulásáról szóltak. Elmondása szerint szeretné egy kicsit jegelni az AAA-s címekben való közreműködést és a megszokottaktól eltérően teljesen új projektekben vesz részt. Hallunk még felőle a közeljövőben.

A korábbi jelentések szerint Shigeru Miyamoto visszavonult a Nintendónál betöltött vezető pozíciójától, de ez nem jelenti azt, hogy neve végleg eltűnne a cég palettájáról. Inkább visszatérne a játékfejlesztés gyakorlati részéhez.

"Semmi sem változott és semmi sem fog változni a közeljövőben, miután módosult a szerepköröm a cégen belül" - mondta Miyamoto a San Francisco Chronicle-nek. Nem vonul nyugdíjba, de a korábbi állítások egy része mégis igaz: új és az eddig megszokottaktól eltérő projekteken dolgozik majd. 

"Ha itt az idő, akkor készen állunk megosztani mindenkivel - ez nem olyan, amit nem lehet nyilvánosságra hozni. Ami igazán fontos, hogy meg kell próbálni a megszokottaktól eltérő dolgokat megalkotni. Igyekszünk elkészíteni olyasvalamit, amit soha nem lehet reprodukálni okostelefonokkal."

Egyelőre titkolózik Miyamoto, de biztosak vagyunk benne, hogy igazán innovatív tervek lapulnak a kobakjában.

1.
1.
Kumite
Valószínű / remélem a háttérben a Wii U-t töltik fel jobbnál jobb tartalommal :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...