Százdolláros verda a Need for Speed Worldben

Mikrotranzakciókra épülnek korunk MMO-i - ha eddig becsukott szemmel éltél, talán újdonságnak számít ez az állítás. Ha pedig az EA-ről beszélünk, akkor a dolog hatványozottan is igaz, a Need for Speed Worldben ugyanis megvásárolható egy csúcsverda, nem kevesebb, mint százdolláros áron.

Az EA felfedte a Need for Speed World legújabb letölthető autóját, a Koenigsegg CCX “Elite” Editiont, amiért pontom száz dollár valódi zöldhasút kell leszurkolni. Az MMO-ban egyébként további Elite verdák várhatóak, melyek tényleg markáns előnyhöz juttatják a felhasználókat - egyetlen szépséghibája a dolognak: az ára. Persze akik naphosszat az NFS World előtt ülnek, azokban különösebb kételyek nem merülhetnek fel. A szuper sportkocsiért szupermagas árat kérnek, nincs ez máshogy a valóságban sem.

A kiadó szépen sorban több Elite autót is bevezet majd a játékba, kérdés, hogy mekkora előnyre teszik rá a mancsukat a fizetős felhasználók. Mert hiába tuningoltad fel hosszú játékórák árán az alap járművedet, amikor jön egy pénzes newbie és úgy elhúz melletted, mintha szembe jött volna. Persze ha mindenképpen virtuális járművet szeretnél, úgysem tudnánk lebeszélni.

8 komment - szólj hozzá!