Százdolláros verda a Need for Speed Worldben

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Mikrotranzakciókra épülnek korunk MMO-i - ha eddig becsukott szemmel éltél, talán újdonságnak számít ez az állítás. Ha pedig az EA-ről beszélünk, akkor a dolog hatványozottan is igaz, a Need for Speed Worldben ugyanis megvásárolható egy csúcsverda, nem kevesebb, mint százdolláros áron.

Az EA felfedte a Need for Speed World legújabb letölthető autóját, a Koenigsegg CCX “Elite” Editiont, amiért pontom száz dollár valódi zöldhasút kell leszurkolni. Az MMO-ban egyébként további Elite verdák várhatóak, melyek tényleg markáns előnyhöz juttatják a felhasználókat - egyetlen szépséghibája a dolognak: az ára. Persze akik naphosszat az NFS World előtt ülnek, azokban különösebb kételyek nem merülhetnek fel. A szuper sportkocsiért szupermagas árat kérnek, nincs ez máshogy a valóságban sem.

A kiadó szépen sorban több Elite autót is bevezet majd a játékba, kérdés, hogy mekkora előnyre teszik rá a mancsukat a fizetős felhasználók. Mert hiába tuningoltad fel hosszú játékórák árán az alap járművedet, amikor jön egy pénzes newbie és úgy elhúz melletted, mintha szembe jött volna. Persze ha mindenképpen virtuális járművet szeretnél, úgysem tudnánk lebeszélni.

8.
8.
noblem14
Elég sokat fejlődött a játék az indulása óta.Igaz itt nincs ghost mode és persze vannak ütközések a sok türelmetlen amatőr miatt de nem vészes.A Koenigsegg meg nem ér annyit és nem is kötelező megvenni.Vannak egész jó T3-as kocsik és még az is talál benne szórakozást aki egy fityinget sem költ rá.
7.
7.
daenath
"A szuper sportkocsiért szupermagas árat kérnek, nincs ez máshogy a valóságban sem."
Igaz, visszont akinek van annyi lovetaja hogy a valo eletben vegyen, teszem azt, egy McLaren-t az nem foglalkozil a NFS-el, aki meg jatszik vele az idiota kell legyen hogy 100 ropit dob ki egy virtualis kocsiert, meg ha elit is :P
5.
5.
LnB
Nevetségesnek találom, a játékot, ezt a 100 dolcsis kocsit, na és aki megveszi. Megnéztem ezt a video-t azért, de még mindíg nevetséges :D

http://www.youtube.com/watch?v=vAoA_Eo2sJ8
4.
4.
Split
Nem értem én ezt az online vonalat. Most komolyan van akkora potenciál egy zs-kategóriás autóversenyben (mert a laggok, irányítás, grafika szerintem azzá teszi), hogy megérje nekik ennyit foglalkozni vele?

Persze én is szeretem az autóversenyeket, de amikor rámtör a játszhatnék, még mind a mai napig a Split / Secondot, és a GRID-et veszem elő. Ezek tökéletesen kielégítik minden igényemet. MMO autóverseny? Hát, nem is tudom...
3.
3.
Malackutya
Nem kell félni a CCX-től...egy az egyben Porsche 911 GT3 RS más hangal és bodykittel! :D Simán verhető BMW M3-al vagy Z4 GT3al esetleg Murcielagoval vagy Mustang RTR-X el...és valóban eléggé elcsúfították szegény autót.
2.
2.
szogyenyi
Soha ne adnék érte 20 K-t. Bűnronda, és ezek mellett sem a legjobb. Ezen a magas áron meg már meg sem lepődöm... De hogy ez még mindig Tier 3...
1.
1.
volkornka
Érdekes. De ha van aki költ rá ennyit, annak egészségére :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...