A héten jelenik meg konzolokon a Trine 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 19.
  • Megjelenés
Link másolása
PC-n már eltöltöttünk a Frozenbyte játékával jó pár kellemes órát, s ez az élmény hamarosan Xbox 360-on és PS3-on is elérhető lesz a vásárlók számára. Szerdán válik letölthetővé a Trine 2, s a remek hír kapcsán befutott a fantasy platformjáték launch trailere is.

A Trine 2 egy ritka gyöngyszem, egy megbecsülésre hivatott álomszerű tündérmese az íjász, a mágus és a lovag főszereplésével. Ráadásul gyönyörű és okos is, kooperatív módban pedig az év végének slágere. A PC-s verziót már javában teszteljük, hamarosan meg is osztjuk veletek a tapasztalatainkat! A konzolos kollégáknak szerdáig kell várniuk a Trine 2-re, miután a hónap elején már kijött a PC-s és a Mac-es változat.

A játék azért is érdekes, mivel a számítógépes és a konzolos playerek együtt játszhatnak majd az online co-op módban. Xbox Live-on december 21-én jelenik meg a cím világszerte, egy nappal később, mint a PSN-es amerikai változat. Ha éppen jenki accountod van PS3-on, már magadévá is teheted, ha európai hozzáféréssel rendelkezel, akkor is megkaphatod a játékot még az év vége előtt.

Befutott a Trine 2 megjelenéséhez csatolt előzetes is:

7.
7.
Cuppak
6.
6.
assasin
Tényleg kötelező gyakorlat a gépemben a helye!!!
5.
5.
ReNegAdE
2.
2.
drakecsaj
De lehet úgy is co-opban tolni ezt a játékot mint a Little Big Planetben nem? Esetleg muszáj online lenni, hogy 2 személy játszhasson a játékkal?
1.
1.
mephi
Azon kevés programok egyike, amelyikkel barátnőm is képes órákon át játszani. Remélem sikeres játék lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...