Újra a jövőben játszódna a következő Battlefield?

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Szeretjük a pletykákat, legyenek azok bármilyen merészek és elszálltak is. Kétségtelen, hogy a Battlefield 3 korrekt sikert hozott az EA konyhájára, de mi a helyzet a folytatással? Nem ez lenne az első eset, hogy magában a játékban találunk utalásokat a következő epizódra.

A BF3Blog rajongói oldal leleményes felhasználói észrevettek egy apró jelet a Battlefield 3 legutóbbi DLC-jében megtalálható Wake Island térképen. Egy falra festett misztikus "2143-as" szám a vita tárgya. Lehetséges, hogy a DICE ily módon utal a lehetséges folytatásra? Ha igazak a szóbeszédek, akkor esély van rá, hogy érkezik a Battlefield 2143 - a történelem megismétli önmagát, hiszen a fejlesztők évekkel ezelőtt hintettek el jeleket a BF2 térképcsomagjában az azóta már megjelent BF 2142-re.

Ha figyelembe vesszük az elmúlt évek ütemterveit, akkor nagyon is lehetséges, hogy egy BF1943-hoz hasonló letölthető játék lenne a Battlefield 2143, mely újra a jövőben játszódna, ám ezúttal a Frostbite 2 engine hajtaná. De könnyen lehet, hogy csak a fantáziánk szállt el túlzottan, hiszen Lars Gustavsson kreatív igazgató korábban elismerte, hogy a futurisztikus BF-mellékág csak szolid sikert hozott 2006-ban, így a reboot is életképtelen lenne. Vagy nem.

24.
24.
golgotha
Jó lesz az csak várjanak még vele 2013 karácsonyáig mondjuk, az egy éves COD módit hagyják meg az activisionnek, ja lehet addig jönnek az Anunnakik, amivel semmi baj csak hagyják békén a BF szervereket.
21.
21.
Giggsy
#20: A World at War csak 3 éves... Nem mondom, hogy nagy szám, de nem gyengébb lényegesen bármely más CoD-nál. Ha megnézed 10 éve minden FPS 2. VH-s volt. Lehet, hogy mostanában kevesebb jelent meg, de pár éve még az volt a hatalmas sláger. Egyszerűen kifulladt az a téma, vagy legalábbis az a része, amit az amcsi készítők szándékoznak feldolgozni.
Ami a modern környezetet illeti, lényegesen nagyobb szabadságot ad a készítőknek a kibontakozásra (az már, hogy nem élnek vele, más kérdés) mind történetileg, mind a körítést, fegyvereket, járműveket illetően. Lehetne itt valóban nagy ívű sztorikat gyártani, érdekes helyszínekkel, de amíg az a felfogás, hogy az FPS-ben a single csak a nooboknak való, nem igazán látunk majd változást.
20.
20.
Stranger
#19: Medal of Honornak volt az utolsó normális 2.vh-s játéka, amikor még a CoD4 jött ki. BF-nek 10 éve volt, CoD-nak 7 éve.
Én a hülye amerikai, mentsük meg a világot a terroristáktól sztorikat unom, az unalmas barna, kiszáradt pályákon. Ja, bocs még van pár new yorki-i is minden játékban, mert az a világfőváros...
19.
19.
Giggsy
#17: Ezzel egyetértek. Attól még a rendes játékban maradna minden, csak a 2. VH-s kiegészítőben lenne meg a lebutítás. Hozzátéve, hogy engem már nem igazán tudna lázbahozni egy VH-s játék, olyan sok készült már belőle. Amit az amcsik el tudtak mondani arról, azt már elmondták, amit meg el lehetne még, azzal ők nem foglalkoznak (orosz hadszintér, Afrika...).
18.
18.
Veldspar
#17: Elveszik egy feature, azért érvágás.

A BF3-ban az igényeidhez alakíthatod a fegyvered kiegészítőit (bipodos, távcsöves-nehézcsöves AK-74 nem egészen ugyanaz, mint a gripes-lámpás-reddotos) és ezt az egészet kidobhatod második világháborús játékban, mert ott az a korszakhű, hogy nincs húszféle biz-basz a fegyverekhez, amik közül válogathat PFC Johnny. Szvsz fegyver se biztos, hogy lenne annyi féle.
12.
12.
danez11
én egy polgárháborús(francia vagy amcsi) bf-nek örülnék csak igazán
11.
11.
Giggsy
#7: Ne mááááár!!! Egyszer az életben a PC a főplatform, erre rögtön sírni kell? Soroljam neked, hogy hányszor kedveznek nektek konzolosoknak a MI kárunkra?
10.
10.
Donpedro
Remélem a köv. BF3 DLC 2. vh-s lesz, ha már nem jött PC-re az 1943 :S
9.
9.
LtK
Engem anno a 2142 nem igazán fogott meg, de ha ez igaz mindenképp megnézem.
8.
8.
Stranger
Szerintem nem hozott akkora sikert a 2142, hogy ilyen hamar újra próbálkozzanak... Talán egy DLC-t viszont megér.... Viszont kár, hogy nem úgy időzítettek, hogy 2012-be kihoznak az évfordulóra egy 2. vh-s játékot. 2015-re a befejezés évfordulójára viszont tényleg jöhetne már egy olyan. xd
7.
7.
gustaved
Remélem ebbe nem nyomják el annyira a konzolt.
5.
5.
Cuppak
Szerintem DLC formában fog jönni :). 2142 a BF2 után a legjobb rész szerintem.
4.
4.
digital31
Szerintem az nem fal hanem egy köbös tartály. :)
2.
2.
Pionis
Én remélem hogy esz nem csak szóbeszéd
1.
1.
adye
Jöhetne ilyen DLC formában mint a BC2-höz a Vietnam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...