Áprilisban jöhet a Kinect Star Wars

A Kotaku információi szerint áprilisban kerül boltokba a Star Wars-os Xbox 360, ami azt is jelenti, hogy a Kinect Star Wars is ekkortájt jelenhet meg. Közben az ESRB is szemügyre vette a mozgásérzékelős Star Wars-anyagot, kiderült, hogy lesz benne táncolós minijáték is. Hurrá?

A Kotaku információi szerint - forrást persze nem kaptunk - az R2-D2-ról mintázott Xbox 360 és a C-3PO által ihletett kontroller áprilisban kerül majd boltokba, előtte pedig egy internetes tévéműsorban, február végén láthatjuk működés közben őket: érdekes lesz, mert bár a konzol baromi ronda, elvileg pont úgy csipog bekapcsoláskor, mint R2-D2 szokott.

Mindez azt is jelenti valószínűleg - bár erről nem szól a fáma -, hogy tavasszal a Kinect Star Wars is napvilágot lát. Mint ismeretes, a Star Wars-os Xboxot a kinectes játék promózására találták ki, s bár a konzol már készen állt volna az ünnepi szezonra időzített megjelenésre, a Kinect Star Warsot végül augusztusban eltolták, hogy egy kicsit fejlesszenek még rajta. A két termék együtt mozog: a játék csúszásával az R2-D2-s Xbox 360 is késik.

A Kinect Star Wars egyébként a legizgalmasabb Kinect-projekt, azonban a megvalósítás az előzetes látnivalók alapján nem győzte meg maradéktalanul a közönséget és a sajtót. Pedig látszólag a fejlesztők mindent elkövetnek a lehető legteljesebb élmény érdekében: mint az ESRB honlapjáról kiderült, nemcsak az Erőt és a fénykardunkat vethetjük majd be, de fogatversenyeken és táncversenyekben is bizonyítanunk kell. Utóbbi újdonság, nem hallottunk ilyenről eddig: az ESRB is csak annyit árult el, hogy táncoslányok versengenek majd lenge öltözetben, és egy-egy comb is kivillan majd, ha minden igaz. Már most izgulunk.

9 komment - szólj hozzá!