Áprilisban jöhet a Kinect Star Wars

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku információi szerint áprilisban kerül boltokba a Star Wars-os Xbox 360, ami azt is jelenti, hogy a Kinect Star Wars is ekkortájt jelenhet meg. Közben az ESRB is szemügyre vette a mozgásérzékelős Star Wars-anyagot, kiderült, hogy lesz benne táncolós minijáték is. Hurrá?

A Kotaku információi szerint - forrást persze nem kaptunk - az R2-D2-ról mintázott Xbox 360 és a C-3PO által ihletett kontroller áprilisban kerül majd boltokba, előtte pedig egy internetes tévéműsorban, február végén láthatjuk működés közben őket: érdekes lesz, mert bár a konzol baromi ronda, elvileg pont úgy csipog bekapcsoláskor, mint R2-D2 szokott.

Mindez azt is jelenti valószínűleg - bár erről nem szól a fáma -, hogy tavasszal a Kinect Star Wars is napvilágot lát. Mint ismeretes, a Star Wars-os Xboxot a kinectes játék promózására találták ki, s bár a konzol már készen állt volna az ünnepi szezonra időzített megjelenésre, a Kinect Star Warsot végül augusztusban eltolták, hogy egy kicsit fejlesszenek még rajta. A két termék együtt mozog: a játék csúszásával az R2-D2-s Xbox 360 is késik.

A Kinect Star Wars egyébként a legizgalmasabb Kinect-projekt, azonban a megvalósítás az előzetes látnivalók alapján nem győzte meg maradéktalanul a közönséget és a sajtót. Pedig látszólag a fejlesztők mindent elkövetnek a lehető legteljesebb élmény érdekében: mint az ESRB honlapjáról kiderült, nemcsak az Erőt és a fénykardunkat vethetjük majd be, de fogatversenyeken és táncversenyekben is bizonyítanunk kell. Utóbbi újdonság, nem hallottunk ilyenről eddig: az ESRB is csak annyit árult el, hogy táncoslányok versengenek majd lenge öltözetben, és egy-egy comb is kivillan majd, ha minden igaz. Már most izgulunk.

9.
9.
Lordnekroseth
Amit eddig láttam és hallotam róla egy rakás fos lessz. Pénzkidobás maga a kinect is. Lassan az X box is.
De legalább ők próbljoznak valami ötletessel....nem csak retardált gyrekjátékokkal.
Lassan már nem is létezik célzott közönségő játék? Csak azak a populáris fosok?
6.
6.
daenath
#5: Nagyot bizony, a penztarcakon :))))) Ugra bugra tanci a Star Wras univerzumban, gondolom majd Jabba hajas pocakjat kell remegtetni mikozben a rankor a tancospipit falja jo izuen :)))))
5.
5.
Ecneb
amilyen videókat eddig láttam róla az mind fake volt, szóval mindenféleképpen nagyot fog ütni!
3.
3.
Csoola
én tök vártam, hogy majd mekkora jóság lesz hadonászni a tv előtt fénykardot a kezembe képzelve, erre ilyen fos videók jönnek, meg most ilyen hogy táncos részek? már miért nem nyomnak egy guitar herot belőle rögtön, minden szarral amin a nagyfejű lények zenéltek mos eisleyban...
2.
2.
Mortis
Ha a megszokott 'Kinect-es' grafikát kapjuk, akkor érdemes lesz a kivillanó combok szerepeltetése: Lehet tippelgetni, hogy az most a karakter feje vagy a csípője.
1.
1.
kivenoko
Alig várom :D Már csak egy Box meg Kinect kéne hozzá :D De egy TV sem ártana :'DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...