BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.

Ray Muzyka megragadta az alkalmat és megnyugtatta rajongóit: megérti a játékosok panaszait a Dragon Age 2 kapcsán, ám a BioWare már azon dolgozik, hogy a következő dobásában ezek a hibák végleg eltűnjenek.

"A következő Dragon Age fel lesz vértezve a korábbi Dragon Age-játékok legjobb tulajdonságaival, de lesz benne egy csomó más újdonság is. Tudom, hogy a játékosok ellenállhatatlannak találnak néhány most megjelent játékot, melyben jól összerakott, nyitott világban kalandozhatnak. Alaposan megnéztük a Skyrimet. Szeretjük. Nagy tisztelői vagyunk a Bethesdának és a termékének. Úgy gondoljuk, mi is készíthetünk még néhány csodálatos dolgot" - tette hozzá Muzyka.

Az biztos, hogy a BioWare igen kevés útmutatást ad arról, hogy milyen lesz a következő Dragon Age. Célja az, hogy meglepetéssel szolgáljon, melyben örömüket lelik a rajongók. Az úriember elmondta, látott valamit az elmúlt hetekben, mely valóban a jövőbe mutat. Alig várja, hogy a nagyközönség előtt is be tudják mutatni.

40 komment - szólj hozzá!