Japánban rekordokat döntöget a Nintendo 3DS

Annyi már biztos, hogy Japánban jól megy újabban a Nintendo 3DS-nek, igaz, kellett ehhez egy karácsonyi szezon és két Mario- meg egy Monster Hunter-játék is. A keleti szigetországban 4 millió felett járnak a konzol eladásai, a Mario-címekből önmagukban egy-egymillió példányt vittek haza.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#13: Ami még említésreméltó lesz, az a dragon quest 10 (bár valami MMO móddal riogatnak azzal kapcsolatban), esetleg a fatal frame 4 és a tales of graces is beeshet a wiiu után a régi gépre, mert a nintendo régebbi japán játékokkal szeretné támogatni az előző gent, mint ahogy most csinál a DSel is...
#13
#12: Itt van a 2012-es Q1 Wii megjelenések hivatalos listája:

Boom Street™ (Nintendo/Square Enix) — 6th January 2012 (Spain, Germany, Portugal, Italy - 23rd December 2011)
The Last Story™ (Nintendo) — 24th February 2012
Mario Party™ 9 (Nintendo) — March 2012
PokéPark™ 2: Wonders Beyond (Nintendo) — March 2012
Winter Sports 2012 (PQube) — Q1 2012
We Sing Pop (Nordic Games Publishing AB) — Q1 2012
We Sing 80's (Nordic Games Publishing AB) — Q2 2012
La-Mulana [Download] (Nicalis) — Q1 2012
Pandora’s Tower™ (Nintendo) — Q2 2012
Beat the Beat: Rhythm Paradise™ (Nintendo) — 2012

Pandora's Tower és a Last Story amik hardcore címek, a többi társas- és bulijáték. Engem még a Rhythm Paradise érdekel ezek közül, a többi kihagyós, bár vannak közte olyan címek, ami kelendőek lehetnek egyes körökben.
#11
#10: Nincs már Wii-re új Mario. Egy új Kirby még érkezik / érkezett és itt van ugye a Zelda Skyward Sword. Most már vegetálás és a kihagyott gyöngyszemek bepótlása van Wii-re :)
#9
#5: Én ha van időm Wii-zek VAGY hordozható N gépen játszom (GB, GBC, GBA, DS), otthon. Buszon két hetente egyszer, szóval csak ezért nem lenne szükségem handheldre. Nekem azért van, mert más játékok vannak rá, mint az otthonin. Pl.: Egy Super Mario 3D Land -et, 3D kijelzővel csak ezen tudsz játszani, ahogy Professor Layton sincs otthoni konzolra, sem Zelda Phantom Hourglass stbstb.
Tehát nekem azért van kézikonzolom, hogy az azokra megjelent játékokkal tudjak játszani, lefgőképp otthon.
#8
#7: na, ez meg egy jó példa,hogy nem csak rövid játékok vannak rá
Asszem ez a ps3 az uccsó nagy gépem. Jó nekem a kisgép is.
#7
#6: érdekes hogy nekem régi DSen valami 100+ órám van a disgaea-ban, a dragon quest 9ben, 30-50óra körül a phoenix wrightokban (eddig az apollo justice nincs meg csak), a dragon quest 4-5-6ban, és az FF4ben, tehát lehet így is, a 3DSből még csak a tales of abyss érdekelne, azért még nem veszek gépet...
#6
#5: Azért nem véletlen fogy a handheld gép.
Az alap kiindulás a tévedés: összehasonlítod ezt egy nagygéppel vagy pc-vel. Holott ez teljesen más élményt ad, szolgál ki.

PS4 helyett inkább játszom egy handheld gépen online focit majd. Minnél inkább felnősz annál kevesebb időd és kedved lesz 30+ órát feccölni egy kalandjátékba.
Arra lesz kedved,hogy bekapcsolod akár rövid időre és addig eljátszasz.
Ja és mario, meg sonic? Hát ott a gyerek. Közbe odaadod neki a gépet és játszik vele. Elején sose értettem mire jók ezek a mese átiratok, de látva a gyereket rájöttem,hogy nekik az a tökéletes játék. Azóta is veszek ilyeneket közbe.

Szal nem csak BF3,COD,Skyrim,heavy rain, god of war, gears of war,assassinra van igény.
#5
Igen azt megjegyezném, nekem ha igyen adnák sem mennék vele semmire, mert ha van időm itthon vagyok és a gépen játszom...ha meg nincs akkor meg nincs időm ilyen baromságra.
Magyar ember nem csak az ára miatt nem vesz, hanem mert akinek egyébként sincs pénze ilyenre dolgozik mint a barom látástól vakulásig a kevés pénzért.
Akinek van rá pénze, meg játszik az irodában amivel akar...nincs ilyen szarra szüksége...legfeljebb csak maga mutogatásra.
#4
a capcom elmehet a búsba
ps2 óta nem ad ki monster huntert sony gépre
most itt a ps3, online is van, erre a psp átirata jön csak ki
#3
#1: Igen, mindenki milliomos ott, és 3ds-t csak azért vettek, mert olyan szar, hogy már kell. Mondjuk szerintem te se gondoltad át amit kérdezel.
#2
Szerencsére nem csak Japánban világverő a 3DS. A legtöbbet (1,49 millió) 3DS-ből vittek haza az egész világon a dec. 17-én záródó héten utána az XBox360 jön majd 330 ezerrel lemaradva (1,16 millió) majd a Wii (1,02 millió) és a PS3 (916 ezer).