Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.

Lehetséges, hogy jövő karácsonykor a fa alatt újra leporolhatjuk plasztikgitárunkat? Nem ettünk penészt, tudjuk, hogy maga az Activison vezérigazgatója, Bobby Kotick jelentette be tavaly, hogy nem lesz több Guitar Hero, ám idén februárban gyakorlatilag rácáfolt önmagára.

Honnan is indultak a szóbeszédek? Álltólag az Activision egyik belsős munkatársa szivárogtatta ki az információkat különböző magazinokkal folytatott levelezés során. Elmondása szerint az új Guitar Hero 2012 év végén kerülhetne a boltok polcaira, a hivatalos bejelentés pedig pár héttel az E3 előtt történne. A játékból származó első képsorokat a Los Angeles-i expón mutatná be a vállalat.

Reméljük, nem vesztetted el teljesen a hitedet a zenei ritmusjátékokban, főleg annak tudatában, hogy a mai mozgásérzékelős rendszerek segítségével teljesen új megvilágításba kerülhetne egy Guitar Hero. Nektek mi a véleményetek? Örülnétek egy új résznek?

14 komment - szólj hozzá!