Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#9: Egyetértek mert jó cucc, és hát ha valakit érdekel a gitározás és játszani is akar, akkor az a jó választás. :)
#13
#9: Egyetértek. Annak legalább van köze a gitározáshoz. :D
#12
#9: A fiamnak azt tettem a karácsonyfa alá!!!Nagggyyooonn jó játék!!!Csak ajánlani tudom mindenkinek.
#11
Tény, hogy jöhhete már egy új rész, s nem tudom hogy velem van-e a baj, de jó volt a zenei felhozatal pl a legend of rock-ban, a Metallica-ban és a WoR-ban.....Igaz hogy tavaly év végén ismertem meg a szriát, s addig csak baromságnak véltem, de akkori csajom miatt úgy rákattantam, hogy ínhüvely gyulladással végeztem, és azóta volt még egy:)
Az tuti h sose fogom eladni, hisz rock legendának készülök, és merem remélni, hogy nem csak kacsa a pletyka, hanem van alapja....A rocksmith-meg érdekesnek tűnik, talán abba is beruháznék, de mit tom én egy GH: tele egy legkemnyebb és egadrenalin pumpáló templom égetős zenékkel....FFDP,Stone Sour, Breaking Benjamin és és még sok más hasonló elő adóval, ISTENKIRÁLY lenne:)
#10
#8: Okosan csinálják mert a 3 RB játék zenéje + a Green Day és az ACDC összehuzhato a RB3-ba fullra míg a GH-knál a kompatibilitás mint olyan nem divat zeneszámokat nézve.... Plusz egy rakás dlc szám amik közé berakták a legjobb GH:WT-s notákat is meg a többi GH-ból is szemezgettek.

Én amúgy a dobot verem, szerintem zseniális cucc, szól a jó minőségű zene lehet is közbe csinálni valamit és még a ritmusérzéket is fejleszti. Bulira meg tökéletes :) Ámbátor igaz ami igaz én elég olcsón jutottam dobhoz mikrofonhoz + 2 gitárhoz szoval ha ugy külön kéne venni őket akkor nem biztos, hogy beruháznék rájuk :) szintin gondolkodok még de az drága :D

Amúgy AV tuti nem dobja örökre a dolgot csak most nagy agyalás van hogy mivel lehetne új életet lehelni a témába. A Rock Band-nél lett uj sok gombos gitár meg pro dob stb de nem jött be eladások tekintetében. Én amúgy örülnék új GH-nak hisz miért ne? Csinálják csak, csak legyen kicsit rugalmasabb több és jobb zenével, mert mégiscsak az lenne a lényeg, hogy mire megy a party sztem :)
#9
inkább a rocksmith jönne be már magyarországra :)
#8
drakecsajModerátor
#7: Jó volt átnyálaznom a listát, beindult a nosztalgiavonat, előkerült egy rakat régi szám amit szerettem, köszi szépen :D

Bár nem vagyok ezeknek a zenei ritmusjátékoknak a híve, de elismerem hogy nagy sikerük van, meg jópofák. Activision részéről meg enyhe öngól lenne ha végleg a sutba vágná volna ezt a vonalat.
#7
Aki iet akar annak Rock Band... Nekem kb 300 db zeneszámom van benne... és még mindig lenne mit venni...

http://en.wikipedia.org/wiki/Complete_list_of_downloadable_songs_for_the_Rock_Band_series

Jöhet uj GH de a zenei választék a lényeg szerintem abba pedig RB a nyerő pláne, hogy egy rakás jó GH számot kiadtak ravasz módon :D
#6
#3: Ki tudja... Amekkora idióták.. Mindenesetre én bírnám. Pont most kaptam meg karácsonyra a WoR Super Bundle-t, hát eddig nem sokat pihent :D Valaki tudja meddig vannak benne a szintek?
#5
Törölt felhasználó
#1: Én úgy vagyok vele, hogy a harmadik rész zenei felhozatala volt a legjobb, onnantól kezdve pedig egyre gyengébb lett. A World Tourban akadt még mondjuk 10 élvezhető szám, a többi 75 meg felejthető. A következő részek számait már nem ismerem, mert nem jöttek PC-re. Pedig egy GH Metallicát imádnék...
#4
Rohadjanak meg ahol vannak. Most adtam el a teljes szettet...
#3
#1: Bizonyára nem csinálnak ekkora baromságot az activisionosok!
#2
#1: én egyetértek veled :)