Kojima nem akar hozzányúlni az MGS1-hez

A Metal Gear Solid több szempontból is történelmet írt, de a legfontosabb érdeme nyilvánvalóan az, hogy megmutatta a játékiparnak, mennyire lehet közel hozni egymáshoz a játékokat és a filmeket. Egyre többször merül fel tehát a kérdés: lesz-e mostanában remake?
  • Írta: InGen

Kommentek

#11
#1: A remake nem a mi generációnknak kell akik annó ezzel kezdtek.megmutatni az utánunk ÖZÖNLŐ fiatal gamereknek,hogy mi az ALAP!!!!
#10
#2: Tisztelet érte!!
#9
Őszintén megmondom,hogy a MG HD edition számomra egy kissé csalódás.Eredeti japán a cucc,de nincs meg benne az odaba.zós HD. élmény.Egyszerű átültetés Ps3.-ra.Nem lesz nagyobb grafikai élmény mint a PS2-ön.Talán a Peacewalker azért mert az is megvolt PSP.-vel együtt na talán az szebb grafikailag.Egyébként a MGS3 a PS2. gyűjtői változatát tartalmazza.A Commodor 64.-es verzióval együtt.De a multi az már lemaradt.Nincs 3D támogatás sem.De ha van egy átkonvertálós tv???lesszakkora durranás mint a Batman 3D.-je,ami a nagy át.aszások legnagyobb élő példája.
#8
#4: Ha más nem talán majd wiiura jönnek jóféle HD kiadások, gondolok itt a resident evil REmake HDre, resident evil zero HDre, vagy épp a Twin Snakes HDre (meg a zeldák/metroid prime triology is kaphat HD kiadást ha az N is elkezdi ugyanazt mint amit most a Sony művel).
#7
Még a végén a Ninja Theory csinálja és akkor mi lenne belőle? :D
#6
Nem kell remake, főleg ha nem ő csinálja.
#5
A Twin Snakes-t agyon csapta a gagyi szinkron valamint a grafika is rosszabb volt mint a második részben. Meg úgy egyáltalán nem hozta az első rész hangulatát.
#4
Aki nagyon akar remake-el játszani, tessék szépen beszerezni a Gamecube-os Twin Snakes részt.
Azt elég szépen felújították, és felfrissítették. Igaz zenével és játékmenetileg is, így egy pöppet más hangulata van.
Egy fan-mad trailer róla: http://www.youtube.com/watch?v=ZsF18No9tYA

Azóta sem értem hogy pl. későbbi ps2 port vagy a nemrég megjelent HD Collection-be mért nem került bele? (még ha nem is Kojima csapata, hanem a Silicon Knights csinálta) Okés gondolom Nintendo licensz miatt, plusz játékban is van pár nintendo utalás (mario és yoshi figurák, gamecube konzol, Mantis is gamecube játékokról mesél stb.) de ezek kigyomlálásával, és esetleg választható háttérzene opcióval simán megoldható lett volna.

Minden esetre én se látnék még egy remake-et belőle, a twin snakes jó példa erre hogy hiába jó mégis nagyon "más" lett a játék. Nem is csodálom hogy Kojima említést sem tesz róla. Ámbár, régebben nyiletkozta hogy az MSX-es Metal Gear 2 - Solid Snake játékot bármikor megcsinálná új köntösben. Ami felettébb jó lenne, hisz elég ütős sztorija van annak is a 2D-s megjelenése ellenére. Bár kitudja, jövőre lesz 25 éves a Metal Gear széria...meg kell szépen ünnepelni az ilyet.
#3
K2 The HighestModerátor
A Világ egyik legjobb játéka az első rész:) Még szép, hogy kell REmake :)
#2
Nekem mai napik az alap játékélményem. S sértetlen állapotában megvan a ps- verzió.
#1
jobb ha minden marad a régiben.nem kell ide remake.