Jöhet a Gran Turismo 5 XL Edition?

A Polyphony Digital erősen dolgozott azon az elmúlt évben, hogy kijavítsa a Gran Turismo 5 hibáit és hiányosságait, aminek eredménye a Spec 2.0 csomag, és az utóbbi hónapok egyéb peccseiben mutatkozik meg. Polcokra kerülhet tehát az új, kiegészített verzió is?
  • Írta: InGen

Kommentek

#30
#24: Én ezt értem, de miért nekem írod? :D Én szeretem a Shift 2-t, itt figyel a polcon eredetiben.
#29
28#:
Amúgy meg az hogy 20 éve játszol nem azt jelenti hogy Hardcore Gamer vagy,mert ha a Shift 2 -t te realisztikusnak hivod akkor inkább azt bizonyitja hogy elmentek otthonrol.Ha a Rfactor ra vagy a Live for speedre,esetleg a GT5 re vagy pedig Forza-ra mondod ezt akkor megérteném,de a Gt5 öt nem lehet a Shift el összehasonlitani.A Shift 1 egy nagyon jó játék volt,A shift 2 egy rakat szar lett hozzá képest szerintem.A szimulátor nem ott kezdödik hogy cukormázas grafika meg csilivili fények és sisaknézet.A hangok ugyan jók a játékban de ha észreveszed majdnem minden autonak ugyanolyan a hangja.Az irányitás meg valami szörnyü,egy leültetett 600 Lóerös Audi r8 ami ráadásul öszkerekes 60-nál kipördül a kanyarba ,meg ugy dobálja a seggét mint a zsiguli amikor rossz a hátsó lengéscsillapitója.Driftnél is egyy 400 lóerös RX8 majdnem hogy lefullad ahelyett hogy kipördülne.Hangulatos játék meg szép meg minden de amikor lassitassz a kanyar elött a mögötted lévö meg 200 km/h val belédrohan azt nevezik AI nak.Az egész egy idöután elveszti a hangulatot amikor már átnézel a cukormázas grafikán ,és akkor rájössz hogy az AI nem agressziv hanem csak sík hülye.Én egy fillért ki nem adnák azért a játékért föleg nem 50€ t PS re.
#27
#25: Ott a pont. Jogsi után már elég vicces az NFS, és a hasonló "élethű" játékok...
#26
#24: Játszottál te már a Live For Speeddel? Gyanítom, hogy nem, különben nem hordanál itt össze ilyen baromságokat, minthogy a Shift az a legjobb szimulátor, meg hardcore gamereknek való blablabla. A Shift az pont az ilyen hozzád hasonló idiótáknak való, az ilyen gyökereket kiválóan lehet vele hülyíteni. Az a játék nem szimulátor, hanem egy rakás szar. Pont. Egyébként meg inkább a nyelvtankönyvet lapozgasd ahelyett, hogy itt lököd a hülyeségeidet.
#25
#24: 5 éve van jogosítványom, azóta röhögök a níd for szpíd-es hülyegyerekeken akik verik magukat milyen jók, aztán az utcán már attól összefossa magát ha lámpa nélküli útkereszteződésen kell áthajtania...
#23
#21: "A shift 2 egy játszhatatlan szar volt"

Bele kellett tanulni való igaz, az ellenfelek pedig erőszakosak, ez tény.
#22
#18: na ide figyelj te fasztarisznya , takarodj a jó édes ku..a anyádba te potrohos ge.i , én nem védem a gran turismot és nem vagyok a shift2 ellen sem, csak egyszerűen agyfaszt kapnak az emberek miattad és erre akartam rávilágítani seggtitán
#21
18#A shift 2 egy játszhatatlan szar volt,amiben nem csak a verseny volt kihívás hanem az is,hogy egyáltalán egyenesben tartsa az ember a kocsit és a fogyatékos MI még ráadásként lökdösődött is.De a hangok benne tényleg élethűek voltak és a sisak nézet is jópofa volt,de az autók kanyarodását elb*szták.

#19,#20:A gran turismo meg tényleg "nagyon hiteles" szimulátor a nulla fizikájával meg az ütközésekkor keletkező kukahangokkal.Már az 5. részt dobták ki de az autók még mindig nem törnek rendesen,szóval ennyit a realitásról.A törés modell helyett beledobáltak több mint 1000 kocsit de persze úgy,hogy belső nézet nincs mindben,szóval a gran turismo sem olyan hű de élethű játék.A versenyek meg annyira unalmasak,hogy az ember elalszik rajtuk mert nyugdíjas tempóban történik mindegyik verseny.
#20
#18:Pont hogy a Shift 2 szól a Casual gamereknek a parasztvakitós grafikával.De felesleges pazaroni a betüket mert aki azért szereti az MW3 at mert a tárat fel lehet böviteni 400 töltényesre azzal felesleges vitázni.Lóval nem éri meg kártyázni.
#19
18#Te barom nem a hangoktol meg a sisaknézettöl lesz élethü egy játék,ha szerinted a shift 2 az élethü,vagy szimulátor akkor biztos hogy biciglivel jársz.Amúgy meg nem vagyok Casual gamer,valoszinü hogy egy kicsivel többet konyitok a témához mint te.
#16
#14: húzzál már a faszba a shift 2-vel együtt !!!! hihetetlen amit itt leművelsz
#13
Mi van ?? Shift 2 ? ^^ Talán még a Forza... Aki régi GT az úgy is értékeli a GT5 -öt. Lehet nem ez lett az eddigi legjobb GT. Viszont, ebben is ott van az a plusz. Amit mindig is nyújtott ez a játék.