Negyedórán át mozog a Silent Hill: Downpour

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 7.
  • Videó
Link másolása
Vajon tényleg a sorozat korábbi darabjaihoz lesz hasonló a Silent Hill: Downpour? Már ami a kemény túlélőhorror-jegyeket illet. Míg a legutóbbi epizódból üres akciójátékot faragtak, addig a Vatra a régivonalas rajongók kedvében szeretne járni. Most egy tizenöt perces mozgókép érkezett.

Úgy látszik, tényleg visszaköszön a régi hangulat, igaz, még a Homecoming megjelenése előtt is kedvezőek voltak az előjelek - bízzunk benne, hogy a cseh fejlesztők lesznek olyan kedvesek és visszahozzák az eredeti fílinget. A harc rögtönzött fegyverekkel zajlik, lassú mederben küzdünk a túlélésért, amit látunk jelen képsorokban, az több, mint biztató. Megjelenés az év első negyedében. Köszönjük, Nathan!

11.
11.
Moldren
Nekem a Homecoming azért tetszett, mert az volt az első Silent Hill amit befejeztem. Végre volt egy kis sikerélményem a szériában. :)
10.
10.
sinister
Az első két rész utolérhetetlen, a harmadikban volt egy-két jó pillanat,a negyedik gáz,az ötödik totál mélypont,az Origins meglepően jó lett,a Shattered Memories kiváló...szerintem. Ezek után a Downpurra nagyon kíváncsi vagyok.
9.
9.
Gamer
nem is tudom melyik Silent Hill volt jó, igazán egyik sem tetszett, (1-2-tőt nem ismerem) talán tényleg a Shattered Memories , egy biztos rosszabbat aligha tudnak csinálni a hazatérés után, szóval jó lesz ez... max a fanok morognak majd
8.
8.
Raatkainen
Érdekes, hogy nincs bejelentve a pc-s változat. A Homecoming tényleg ennyire rossz lett?
6.
6.
Qbász
#3: Nálam pont Shattered memories volt az egyetlen amit nem toltam végig. Szerintem meg a SH 1-2 a leg tutibb. Utánuk a 3 majd a 4.
5.
5.
Moldren
Ez is úgy fog járni hogy: "az a baja ennek a játéknak hogy Silent Hill néven adták ki"
3.
3.
Jinbobo
Szerintem jó volt a Homecoming, igaz a harcjelenetei kicsit gyengére sikerültek, de egyébként jó game lett. Az eddigi legjobb Silent Hill szerintem a Shattered memories lett. Az tényleg ijesztő, félelmetes és rejtélyes volt, aki kihagyta pótolja! ez a része is jónak ígérkezik, bár kicsit a homecoming nyomdokain halad, jobb lenne ha itt is bujkálós részek lennének mint a Shattered memoriesbe, de így is rajta van a legvártabb játékok sorába! Látom már a trófea rendszere is kész van!!
2.
2.
Qbász
Jobb a hangulata mint a Homecoming-nak de a képi világ továbbra is mű. Minden olyan tökéletes. Nincs meg az a kopottas, elhagyatott érzés mint a ps2/pc részekben. Valamint a villogó tárgyak a földön sem építik a silent hill hangulatot. Továbbá ez a videó élvezhetetlen. Nem elég hogy folyamatosan beszélnek de a lánymnak olyan irritáló hangja van hogy falra mászok.tőle. Lehetetlen bele élni magad így a látottakba.
1.
1.
Motörhead
3,38.-nál az nem a karakter anyósa véletlenűl? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...