Hivatalos a Gran Turismo 5 XL Edition

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Gran Turismo 5 XL Edition, mely tartalmazza az alapjátékot és az összes frissítést, mely eddig napvilágot látott. A csomag kedvező, 39,99 dolláros áron kerül forgalomba január 17-én. Ha eddig kimaradt volna a PS3 legütősebb autós címe, vedd meg!

Az eredeti kiadással ellentétben "új és továbbfejlesztett funkciók" teszik teljessé az élményt. A Gran Turismo 5 XL Edition tartalmazza az összes eddig megjelent letölthető frissítést - a Spec 2.0-t is beleértve. Ezzel együtt csaknem 1000 autó, több mint 20 helyszín és 70 pálya várja az autósport szerelmeseit. A tartalom átfogó képet nyújt a pályaversenyzés, a rali, a gokart és a NASCAR kedvelőinek. Természetesen mély online közösségi rendszer áll rendelkezésre mindenki számára.

A csomagban megtalálható lesz egy kupon, mellyel 20 dollár értékű DLC ütheti a markunkat, beleértve a Racing Car Packot, a Car Pack 2-t, a Course Packot, a Racing Gear Packot és a Paint Packot.

Íme itt az alkalom, hogy a legteljesebb Gran Turismo 5 kiadáshoz jussunk, PS3-on ez jelenleg a legkifinomultabb szimulátor. Vétek kihagyni, megjelenés január 17-én.

7 komment - szólj hozzá!