Keményen fejleszt a Media Molecule

  • Írta: InGen
  • 2012. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A LittleBigPlanet fejlesztőinek látszólag jól megy, hiszen az összes játékuk nagyon népszerű volt, ráadásul a felhasználók által készített tartalmakon is rengeteget kerestek. Úgy látszik azonban, hogy nem eleget: a cég többet költ kutatás-fejlesztésre, mint amekkora összeg az elmúlt évben bejött.

A Media Molecule a tavalyi üzleti évben 5,3 millió dollárt keresett, azonban 6,3 millió dollárt költött el különböző kutatás-fejlesztési projektekre. A cégvezetés nagyon helyesen nem bónusz Ferrarikra veri el a pénzt, hanem elmondásuk szerint arra fordítják, hogy továbbra is a technológia élén járjanak, és innovatív, sokszor kockázatos megoldásokat hozzanak a piacra.

 
A cég olyan területeken kutatott, mint a következők, amiket nem fordítunk le, mert magyarul hülyén hangzanak: leading edge physics and dynamics, rapid world creation from laser data, innovative routes to market via web based interfaces, 3D stereo-optics for advanced simulation, use of hi-def data capture and processing techniques.

A cégnek különösebben nem kell félni a túlköltekezéstől, hiszen 2011-ben felvásárolta a Sony, ami valószínűleg valamennyi biztonságot jelent az innovatív projektekhez.

2.
2.
Nathan
#1: jobb ez igy most irjona oda valami hülye szöveget aminek semi értelme se
1.
1.
tundra
"amiket nem fordítunk le, mert magyarul hülyén hangzanak". Ismerjétek be, csak lusták vagytok így vasárnap reggel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...