Kétféle nehézséggel jön a Silent Hill: Downpour

  • Írta: InGen
  • 2012. január 10.
  • Hír
Link másolása
A Silent Hill: Downpour az előjelek szerint igazi túlélőhorror lesz, a klasszikus értelemben. A harcok nehezek és kiszámíthatatlanok lesznek, és kemény fejtörőkön is kell majd agyalnunk. De, hogy mégse legyen annyira nehéz, két, külön állítható nehézséggel jön a játék.

Ez nem azt jelenti most, hogy lesz easy meg hard, hanem azt, hogy a harcok nehézségét és a puzzle-ök nehézségét külön-külön lehet majd állítani. Aki járatos a harcban, de utál hosszasan agyalni és kitalálni dolgokat, az lecsavarhatja a fejtörők nehézségét könnyűre, de mégis kihívást lelhet a harcban.

A dolog persze fordítva talán még inkább igaz: sokan egyszerűen bénák a harcban, de szeretnek a nyomokból és apró jelekből rájönni egy-egy titok nyitjára. Amennyiben a puzzle-ök nehézségét feltekerjük, a játék kevesebb nyomot és egyéb utalást tesz, így sokszor magunknak kell majd kitalálnunk, hogy egy-egy tárggyal, amivel látszólag semmit nem tudunk kezdeni, milyen kis mellékküldetést tudunk felfedezni és megoldani.

A fejlesztők szerint érdemes lesz ezeket teljesíteni, mert a jutalmak elég durvák: például találhatunk így olyan ládikát, amiben egyszerre három életerő-csomagot lelünk, ami az új Silent Hillben bizony egy komoly ajándék - ez is jól példázza, mennyire nehézre tervezik a játékot. De így találhatunk például shotgunt is, amit egyébként az egész játék alatt nem szerezhetnénk meg.

9.
9.
Raatkainen
Remélem azért nem lesz annyira nehéz mint a PoP: Forgotten Sands(mármint ami a harc részét illet). :)
8.
8.
sober
várom.....de pl nem fogok vele éjjel fülhallgatóval ajtónak háttal ülve játszani! :D
7.
7.
Moldren
Hirtelen azt hittem, hogy nehézségek akadtak a fejlesztés/kiadással kapcsolatban és ezért késik.
de nem... hú :D
6.
6.
daft_pete
#2: Jól emlékszel, SH2-ben és 3-ban is külön lehetett állítani a nehézségi szintet. Kiváncsi vagyok, hogy ebben is lesznek-e "Extreme" fokozatok, mint 3-ban :D
5.
5.
Jinbobo
Nekem tetszett a Homecoming (most is épp azt tolom) és tetszett a Shattered memories is az egyedisége miatt.
Szerintem ha valaki az összes trófeát be akarja zsebelni a Downpour-ban akkor mindent a tetőfokra kell majd állítania. Ezért szerintem tanácsos lesz előbb végigvinni normál fokon és amikor már kicsit tisztábban vagyunk a dolgokkal, utána átállítani mindent maxra. A mai játékoknál csak a nehézségi szint állításával tudjuk kicsit magasabbra kovácsolni a játékidőt...
4.
4.
cucu007
Mikor jeleni meg??Jónak tűnik!!
3.
3.
TEEBEEX360
#2: Mármint a 2 volt meg sima Boxra.
2.
2.
TEEBEEX360
Sőt ha jól emlékszem ilyen megoldás volt a 3-ban is meg a 2-ben is. Mondjuk nekem sima Boxra volt meg ott legalábbis volt ilyenre lehetőség. Amúgy nagyon várós gém mivel hatalmas SH rajongó vagyok!Bár a sorozatból nekem igazán 3 része nem tetszett. A 4,Homecoming,és a Shattered Memories.
1.
1.
Falcon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...