Tölthető az Asura's Wrath demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 11.
  • Letöltés
Link másolása
A játék fejlesztőinek ígérete szerint az Asura's Wrath egy merően újfajta megközelítéssel nyúl az akciójáték műfajába. Mától elérhető a demóverzió PSN-en és Xbox Live-on, melyben két epizódon keresztül püfölhetjük az ellenséget. Nem ezzel a programmal ringathatod álomba magadat.

Asura nem mai gyerek: már 12 ezer évvel ezelőtt elárulta őt 8 istenség, itt az ideje a bosszúhadjáratnak. A kipróbálható változatban megismerhetjük Wyzent, a bolygó méretű főellenséget és Asura mesterét, August is. Ha váltogatod közelharci és távolsági támadásaidat, feltöltheted a Burst Gauge-métert, s ezzel még durvább kunsztokat tudsz magadból előcsalni. Az Asura's Wrath végleges változata február 24-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

15.
15.
keiji maeda
#14: értem , ha nem lesz enyire sok skript a harcokba akkor . leeht én is egyszer megszerzem de ugy látom tele lesz vele , nekem is a ps2-n a god hand a legjobb 4 ben van :) az onimusha dawn of dream meg a devil may cry meg a god of war mellet :)
14.
14.
shatterhand
#13: hangulatilag hasonlítottam
az is olyan játék,hogy sokaknak nem tetszik,mert fapadosnak tartják (nálam top3ban benne van ps2-n)
Ez nem tökéletes, de a stílusa, megvalósítása, epikus bossharcok mindneképp bejönnek.

Ha lesz benn vmi hard fok (mert ez elég easy) akkor tuti vétel lesz. És nem érdekel mennyire scrippelt. A sima harcoknál lehet reflex-szerűen harcolni itt is. Csak kár,hogy a scrippelt részeknél mind1,hogy nem sikerül a QTE akk is a megírt rész megy tovább. Max tovább kell harcolni.
De mindenképp nekem óriási meglepetés a demó. Sose érdekelt eddig, de nagyon meglepett most. utoljára ilyen a későn beszerzett Borderlands volt nálam.
13.
13.
keiji maeda
#7: god hand ??? ahoz ne is hasonlísd az azért teljesen más ott minden gonbra más más ütést tehettél , itt meg van sima ütés meg nagy ütés meg lövés ,
12.
12.
rossitibi
#4: Egyetértek!
Hülye QTE! Nagyon utálom!! Nekem emiatt nem kell!!
11.
11.
dariusxslaith
1 darabig nem akartam most játékot venni.de ezen majd ha megjelenik el kell gondolkoznom. A demó alapján elég kontroller gyilkos kis játék lesz. Nekem bejött a demó.
10.
10.
shatterhand
#8: ilyen játékban eszembe se jutna co-op vagy online lehetőség
9.
9.
Csabee86
Úgy tudom ebből a játékból van limited edition is! De eddig egy magyar bolt honlapján se láttam! Valaki tud arról infót adni, hogy honnan lehetne megrendelni a limited editiont?
8.
8.
Genki
Am ez csak egy single játék, vagy lesz benne online coop, vagy vmi?
7.
7.
shatterhand
#4: először én is azt hittem, de a final fight pályás demó más
igaz van itt is QTE, de itt már több szabadság van és ezt ügyesen keverik a reflexes gombnyomással baromi egyedi lett az egész

többször is lejátszom még a demót,mert kegyetlen

nekem a GOD HANDre hasonlít igazán
ott is csak bunyózni kellett, de a hangulat magával vitt
6.
6.
eximmice
Ez is úgy tölthető mint a gears of war 3 hogy nem találom sehol liveon? :/
5.
5.
Folti1985
#4: egyet kell értenem sajnos valóban csak script az egész... kár :/
4.
4.
keiji maeda
hát jó a hangulat szép grafika epikus game! DE ! ha csak enyiből áll hogy háromszög meg analóg erre analóg arra meg nyomogasd a kört eléggé gyengus! teljesen szkriptelt az egész. pegig nagyon vártam .
3.
3.
Genki
Über mega brutál jó játék első napos vétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...