PlayStation 3-ra költözik az első Killzone

Újra megjelenik PlayStation 3-on az első Killzone, ám ezúttal nem remake-re vagy bármi módon felújított játékra számíthatunk, a Sony szerint csupán arról van szó, hogy közvetlenül átírják a PS2-es változatot az új gépre. A játék letölthető formában érkezik, ráadásul nem is kell sokat várni rá!

A Killzone első része 2004-ben, még PlayStation 2-n mutatkozott be, a játék folytatásai viszont már PlayStation 3-ra jelentek meg. Hogy teljes legyen a széria - és mivel a PS3 konzolok nagy része már nem eszi meg a PS2-lemezeket -, a Sony újra kiadja a játékot az újgenerációs gépen, amit csekély összegért tölthetünk majd le a PSN-ről.

A Killzone újramegjelenését az ESRB szellőztette meg, utána pedig a Sony sem titkolózott sokáig, a Game Informernek erősítette meg a vállalat, hogy a játék már január 24-én letölthetővé válik a PlayStation Networkre. Sok újdonsággal persze ne számoljunk, a Sony közvetlen portról beszél, vagyis semmilyen változtatást nem eszközöltek a játékon - már azon kívül, hogy az futtatható lesz PS3-on. Tíz dollárba fáj majd az átirat, valószínűleg egy rajongónak sem nagy összeg ez.

16 komment - szólj hozzá!