Silent Hill-dátumok megerősítve

Idén, hosszú kihagyás után, újra Silent Hill-lázban éghet a világ - annyi játékot kapunk a címből, hogy a fanatikusok egy ideig biztos jól fognak lakni. Hosszú bizonytalanság után ráadásul most már a fix megjelenési dátumokat is tudjuk, hála a Konaminak.
  • Írta: InGen

Kommentek

#8
nagyon beteeg imádom az összeset!
#7
Egy Silent hill rajongó árulja már el nekem hogy lehet a Homecomingbe több endinget megszerezni! Mert vagy 3*vittem végig és mindig ugyanaz az ending fogadott.
Downpourt én is várom!
#6
#4: A Homecoming nem is tudom hogy jelenhetett meg.

Az első rész annak idején tökéletes volt, a mások rész feltette az i-re a pontot. (Nekem személyesen ez a kedvencem, aktívan részt vettem a magyarországi szinkronmunkálatokban).
A harmadik rész hihetetlenül jó volt, legfőképp azért, mert folytatta az elsőt.
A negyedik rész nagyon jól nézett ki, nagyon ilyesztő volt és nagyon jó sztorija volt, de már nem sok köze volt Silent Hill-hez.
A Homecoming meg megpróbált a régi recept után menni de sajnos sztoriban meg játékélményben szinte mindent elrontottak benne. Nagyon bizakodva várom a Downpour-t, de akármilyen fanatikus SH rajongó vagyok nem előlegezem meg neki annyira a bizalmat, hogy előrendeljem. Majd meglátjuk, hogy mit bizonyít.

Amúgy a PSP-s címeket nem játszottam, elkezdtem mindkettőt, de valahogy ez a játék nem marokba való.
#5
Végreeeeeeee!!!!!!!!! Akárki akármit mond ez a legjobb horror gém! Legalábbis számomra.
#3
ahhh deváróóós cakk pakk
#2
Ááá de várom a márciust! :D
#1
úr isten de ká messze van még :(