Új trailerekkel erősít a Street Fighter X Tekken

  • Írta: Necreon
  • 2012. január 18.
  • Videó
Link másolása
Új előzetesekkel jelentkezett a Street Fighter X Tekken, amikben újabb játszható karakterekről hullt le a lepel, sőt: még azt is ki lehet következtetni belőlük, hogy mely harcosokat jelenthetik majd be a közeljövőben a Capcom illetékesei. A Street Fighter- és a Tekken-széria összecsapására márciusban kerül sor.

A mai napon rengeteg finomságot küldött ki a hálóra a Capcom a készülő Street Fighter X Tekkenből - több karakterbejelentés is történt, érkezett egy cinematic és egy gameplay trailer, és a hozzám hasonló élelmes rajongók már ki is szúrták a kiadó hagyományokhoz hűen elszórt utalásait a következő bejelentésekre. Nézzük, mit kaptunk!

A trailerekben látható Balrog, Vega, Juri és Bison a Capcom oldalán, illetve feltűnik Paul, Jin, Law és Xiaoyu is a Tekken háza tájáról, így most már mindkét oldal szerelmesei magukénak tudhatják a kedvenceiket az SFxT-ben is!

A Capcom által elrejtett nyalánkságok és utalások szerint Akuma és Ogre is helyet fog kapni a játékban, ugyanis a "New Challangers Await in the Shadows" feliratnál egy-egy pillanatig el lehet kapni őket, méghozzá Akuma alkarját és Ogre kezét figyelhetjük meg tüzetesebben, sőt a gameplay videó végén érdemes megfigyelni, hogy a vitás ajánlóban Pac-Man sziluettje is feltűnik egy pillanatra!

A megjelenésre sem kell sokat várni már, elvileg március 9-én ráteheti a kezét minden európai hívő a játékra, ami PS3-ra, Xbox 360-ra, Vitára és PC-re érkezik majd. Utóbbi esetében szkeptikusak lehetünk, hiszen a Capcom általában késve hozza ki a játékait PC-re, viszont szerencsére ennek (még) semmi jele, szóval lehet reménykedni!

16.
16.
Necreon
#13: Spinoff, kizárt hogy ilyet beépítenének a canon story-ba.
15.
15.
Necreon
#14: Adnék egy esélyt a Street Fighter IV-nek a helyedben. Ellentétben az SFxT-vel és az UMvC-al, az sokkal lassabb és átláthatóbb, tanulhatóbb, illetve nem feltétlenül kell überbrutál kombó ahhoz, hogy nyerj. Az én fő karakteremnek pl. gyenge kombói vannak, még is tökéletesen ellensúlyozza más tulajdonsága.
14.
14.
Há bevallom őszintén, tökre tetszene, de egyszerűen béna vagyok benne. Marvel vs Capcom 3-at próbáltam és szarrá vertek folyton...volt egyszer kétszer hogy majdnem bevittem egy jó támadást, erre countereztek és megszólalni se tudtam, jött ilyen 10-es 20-as combo és ennyi...a világ, a szereplők meg minden átjön, és tetszik de hát ennyi :)
13.
13.
Norbi-wan
Egyébként kíváncsi leszek hogy a Street Fighter történeti szálat hol karolja fel, mert azt látom hogy a Tekken vagy az 5 vagy a 6 után van. Remélem az SF a 3 utáni Story-t fogja adni, mert kíváncsi vagyok már a folytatásra ( A Street Fighter 4 a 2 és a 3 rész között játszódik, bár nem nagyon számít mert története nem nagyon volt).
12.
12.
Norbi-wan
#3: Nem, nem csak téged. :P
Egyébként meg kivan a tudjátok mim a sok MK-s beszólástól.
Én játszottam vele, nem nagy cucc. Oké a Fatality-k királyok, de hamar unhatóvá válik, ellentétbe az Sf-el. Mondjuk az SF-et azért nem szeretik sokan mert nehéz betanulni. A Tekken 3 még anno a kedvencem volt, de a 6. része nagyon gyér lett.
Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyenek lesznek az SF karakterek a Tekkenben, főleg Akuma-ra. :)
11.
11.
strike19
Szerintem rengeteg lóvét fog kaszálni ezzel a Capcom és Namco is.A PC-s játékosok ki vannak éhezve a verekedős játékokra.Sokan szeretnének MK pc-re.De ha nincs MK jó lesz ez is.Egyébként én szeretem az ilyen japán stílusú játékokat.A Capcom-ot mindig is szerettem (mondjuk az új DmC miatt haragszom rájuk.)A Namco-t sajna nem ismerem.
10.
10.
habo
az uj mortal kombat után én már ilyenekkel nem szivesen tolok...hiányzik a sok vér a brutalitás ...de végül is nézőpont kérdése :D

9.
9.
Adamknight
A Tekken-t csak játéktermi szinten ismerem, viszont az Street Fighter, mivel PC-re is adtak ki részt, így azt jobban szeretem XD. Szóval várom ezt is.
7.
7.
savior10
Rise Against szól a trailerben, fuck yeah. Viszont én mindig is Tekken párti voltam szóval inkább a másikat várom de természetesen örülök annak is,hogy ez is megjelenik pc-re lehet teszek vele egy próbát.
6.
6.
p3ti
Nekem nagyon tetszik :D Sztem ezt be szerzem :) Ja meg a mortal kombat complete editiont is
5.
5.
drakecsaj
Nem rossz,nem rossz de engem a Tekken X Street Fighter jobban érdekel :)
Természetesen hangulatilag teljesen ott van, hozza a színvonalat.
4.
4.
Deadpool
#3: A zenék jók a vidiben, de kb ennyi, ami számomra érdekes. Valahogy nem találom vonzónak ezt a két világot összekeverem és lesz ami lesz dolgot. S inkább az ellenpárjára vagyok kíváncsi, főleg, a SF karik Tekkenesitésére.
3.
3.
Necreon
Komolyan csak engem érdekel ennyire a téma? Sajnos idehaza a verekedős játékok community-je nem igazán népes, na de ennyire.... ?
2.
2.
Necreon
Vega bejelentése óta (SFIV óta eldöntetett hogy hátralévő életemben tinilány módjára rajongom körbe ezt az stílusos ám elmebeteg szadista állatot :D) hihetetlenül várom a játékot én is, előtte nem igazán hatott meg, illetve az arcul fingó medve és a jaguár fejű birkózó még mindig szúrja a szemem, de túlteszem magam rajta :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...