Öt percig nézhetjük a Syndicate kooperatív módját

A GameTrailers jóvoltából újabb öt perc erejéig csorgathatjuk a nyálunkat a Syndicate remek mókának ígérkező, négyfős kooperatív módját. A játék ezen módja azért is érdekes, mert nem szimpla csapatos lövöldözésnek tűnik, nagyon komoly szerepet kapnak majd a fejlesztéseink is.

A Syndicate kooperatív módjához minden adott: négy játékos, rengeteg testreszabási lehetőség és persze egy önálló kampány, elvégre a sima sztorit többedmagunkkal újrajátszani már hat éve nem menő. A Syndicate február 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, nagyon kíváncsiak vagyunk már, mit hoztak ki a Starbreeze srácai a klasszikus játékból!

Apropó, klasszikus játék: a kiváló Good Old Games szolgáltatás keretein belül a minap vált elérhetővé az eredeti Syndicate, a felhasználók 6 dollárért vásárolhatják meg a programot digitális kézikönyvvel, avatarokkal és artworkökkel. Bár 1993-as anyagról van szó, aggodalomra semmi ok: a GOG.com alapvető elve, hogy minden játék futtatását lehetővé teszik még Windows 7 operációs rendszeren is.

19 komment - szólj hozzá!