Videón a Resident Evil: Chronicles HD

Milyen meglepő, hogy a mai híráradatot is a Resident Evillel zárjuk, hiszen a tegnapi nap nem csupán a sorozat hatodik részétől volt hangos, hanem attól is, hogy végre mozgásban is láthatjuk a korábban Wii-n futó Chronicles-sorozat HD-re húzott verzióját. Ez utóbbi kizárólag PS3-ra jelenik meg.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
#14: Akkor nekem nem tűnnek fel az ilyenek? :D Régen simán tudtam tolni a gamékkal úgy hogy szaggatott mint állat XD
Sőt a Dead Space-en se vettem észre semmi extrát, kicsit furi volt elsőre, de meg lehet szokni, ahogy telón tolni is, igaz ott még furibb volt, azon még helyenként akadt is nekem, csak úgy mellékesen. Egyébként tudom, nem ez a reklám helye, a hangulata még telón is nagyon ott van, szóval bátran merem ajánlani mindenkinek!
#14
#13: Én az 5-el játszottam többet, de szerintem annak is röhejes volt az irányítása, bár én allergiás vagyok az egy mikorosec késésre is, és ott volt egy bő fél másodperc, mire leesett a játéknak, hogy megmozdítottam az egeret, Na meg egyszer alig akart fordulni, aztán meg 2x körbefordult egy kis rántásra (Enyhe túlzással) Nálam ezek a tünetek már a szar irányítást lazán kimerítik. Játszhatatlan volt számomra. Boxon is toltam, ott abszolút kézre esett. És sokan mondták, hogy nem jött be nekik az irányítás, szóval még csak nem is vagyok egyedül ezzel a problémával. Én személy szerint remélem lesz akkora változás az irányításban, mint a deadspace-nél.
#13
#12: Bocsi, véletlenül se akarok okoskodni, de a 4-ben az irányítás valóban borzalmas volt, míg ki nem adtak hozzá egy egér patchet. Az 5-nek már teljesen jó volt az irányíthatósága. A 3. személyű nézetnél pedig ez teljesen normális a régieknél a rögzített kameranézeteseknél pedig egyáltalán nem lehetett egeret használni és láss csodát a 2. rész mégis az év akciójátéka volt PC! Én annyit tudok mondani, azaz írni ehhez, hogy akinek nem megy a billentyűzet + egér kombó az ilyen játéknál, az kb 1500 forintér vehet egy óccó gamepadet és megkíméli magát a bosszankodástól, végül is ez nem egy bonyolult és költséges megoldás.
#12
#11: Azok a milliók biztos nem pc-n játszanak vele egérrel és billentyűzettel ;)
#11
#10: fuss még 2 kört....... az irányítás millióknak bejön, szerintem veled van a baj.
ne aggódj, vagy elmúlik, vagy nem....
#9
#7: Jó ,hogy mert másik videó szolgáltató honlapjáról lett áthúzva.(USTREAM) Ott nem állítottak a felbontáson.Csak a Youtube skálázza fel neked 720p-re 360 jelet.Az olyan mint ha 360p képetnéznél hiába állítod 720-ra.
#8
#6: Igazad van, az "is" csak véletlenül marad ott :D
#7
Jó, jó, de egy mukknyi HD t nem látok ebben a videoban....
#6
#2: nem "is" hanem Japánban csak ezen a néven kapható, ez a játék eredeti címe
#5
#3: Azthiszem a játék HD feldolgozású a videón sincs rajta
#4
Jó ez a chronicles sorozat, Wii-n imádtam.
#3
neharagudjatok de erre a videóra nem merném odaírni hogy HD !!! vagy ti meg se nézitek ? csak odavágjátok hírnek ?
#2
#1: Ez a játék eredeti címe, japánban ezt is használják. Én úgy tudom, javítson ki valaki, ha tévednék, hogy az USA-ban volt egy Biohazard nevű metal banda és ennek hatására jelent meg Resident Evil címen a játék Japánon kívül.