Így sportol majd Mario és Sonic az olimpián

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 21.
  • Videó
Link másolása
A Sega friss trailerrel jelentkezett a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games-ből, melyben a két nagy népszerűségnek örvendő játékhős a 2012-es londoni olimpián csap össze némi közös móka erejéig. Ha eddig csak legyintettél rá, nézd meg az előzetest, és továbbra is legyinteni fogsz.

Jelen látnivalónk elsősorban a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games 3DS-es verziójára koncentrál, ami érthető is, hiszen a cím Nintendo Wii-re már megjelent. Azon se csodálkozunk, hogy a sportágakat egyszerű minijátékok keretében tudják le a Segánál, így nem is lesz házon belüli konkurenciája a nyári olimpia hivatalos adaptációjának. Jelen cím demója egyébként január 26-án érhető majd el az eShopból.

8.
8.
Kumite
#5: Úgy értettem, hogy autóban ülve, útban Miskolcról a mosonmagyaróvári nagymamához. Természetesen nem úgy, hogy reggeltől estig, majd estétől reggelig. Hanem ha játszani szeretne ilyennel, vagy valamivel le kell nagyon kötni.
Ne abba köss már bele, amit nem is írtam le.

Vagy Ti mivel játszatnátok a gyereket, most őszintén?!
5.
5.
DON GONDOCS
#4: pl: Labdát, ugrálókötelet, kerékpárt XD
2.
2.
waynerooney108
Egész szórakoztató kis játékocskának tűnik :D
1.
1.
Kumite
Okos megoldásokat találtak ki a sportágakra, bár a Donkey Kong-os "kiabálj" érdekesnek tűnik :) Utoljára a Track & Field -del játszottam C64-en joystick rángatósan és talán a 92-es olimpia PC kiadásával, ahol talán az entert kellett őrülten nyomkodni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...