Így sportol majd Mario és Sonic az olimpián

A Sega friss trailerrel jelentkezett a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games-ből, melyben a két nagy népszerűségnek örvendő játékhős a 2012-es londoni olimpián csap össze némi közös móka erejéig. Ha eddig csak legyintettél rá, nézd meg az előzetest, és továbbra is legyinteni fogsz.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#3: Ezt nem tudom már hogy hanyadszor hallom itt, hogy a japánok nem a minőségre vevők. Olyan nevetséges, buta és gyerekes ez. Mert például a magyarok a minőségre vevők amikor olyan mosógépeket árulnak amik 2 évig bírják? A magyarok a minőségre vevők amikor minden boltban lehet kapni kannás bort és fogy is szépen?
A játékhoz: Aranyos kis játék, nyugodtan lehet venni kisgyerekeknek. Engem valami egyszemélyes mario partyra emlékeztetnek a mini játékok. Inkább mint valami lövöldözős játékot ami elcseszi a gyerek agyát :)
#8
#5: Úgy értettem, hogy autóban ülve, útban Miskolcról a mosonmagyaróvári nagymamához. Természetesen nem úgy, hogy reggeltől estig, majd estétől reggelig. Hanem ha játszani szeretne ilyennel, vagy valamivel le kell nagyon kötni.
Ne abba köss már bele, amit nem is írtam le.

Vagy Ti mivel játszatnátok a gyereket, most őszintén?!
#5
#4: pl: Labdát, ugrálókötelet, kerékpárt XD
#4
#3: Hogy jönnek ide a japánok, amikor ez az egész világon kelendő (Wii-re kb 2.5 millió darab).

Illetve ha már minőségről van szó, Te mit vennél egy kb 8-12 éves gyereknek? Főleg, ha esetleg a sportolást akarod vele megszerettetni.
#2
Egész szórakoztató kis játékocskának tűnik :D
#1
Okos megoldásokat találtak ki a sportágakra, bár a Donkey Kong-os "kiabálj" érdekesnek tűnik :) Utoljára a Track & Field -del játszottam C64-en joystick rángatósan és talán a 92-es olimpia PC kiadásával, ahol talán az entert kellett őrülten nyomkodni.