A Gamekapocs legviccesebb kommentjei 2011-ből

Link másolása
Olyan jól belejöttünk a legek összegyűjtésébe, hogy úgy gondoltuk, a legjobb kommentek mellett se mehetünk el szó nélkül. Rengeteg humoros hozzászólás született 2011-ben is, melyek teljes begyűjtése egyszerűen képtelenség, így csak aprócska töredéküket hoztuk el most nektek.

Ebben az esetben top 10 lista megírása lehetetlen küldetés lett volna, inkább négy csoportra osztottuk őket. A kommenteket természetesen változtatás nélkül közöljük, így a helyesírási hibák is maradtak a régiek.

Az első csoportba tartoznak a nehezen megérthető userek, akik valamit bizonyára nagyon meg akarnak írni, a billentyűzet használata során viszont elvesznek ezen bölcs gondolatok. Jöjjön egy kis ízelítő tőlük:

  • "uristen mi ez a nagy reklám meg a többi neszorakozzatok már mijennek képzeltétek multiban hát én pont ijennek de az öreganyok minek kelletek az rejtéjmarad örökre"
  • "nagyon tuti game csak egy nem tetszik nekem benne a szinek nem ojan élősek szerintem"
  • "srácok most melyk az ujabb a crysis 2 vagy a crysis 2 beta?????????????? mert a crysis 2 betát most töltöm :D ÉS SOKAN ASZT IRJÁK HOGY SOKKAL JOBB MIND A CRYSIS 2 EBBE MÁR NINCS A ROBOT MOZGÁS ÉS A FEGYVEREKSE OJAN JÁTÉKOK..."
  • "hat így mar tuti veri a ps3 az xboxot mert sokan ha vesznek vagy vesz konzolt szerintem csak e miatt választották a ps3-at vagy nem lehet hogy rosszul gondolom ?"

 


A második csoportba tartoznak a vérre menő veszekedések, amit egyesek már olyan szinten tudnak űzni, hogy azon már nevetni kell.  Ide tartoznak a pajkos beszólások is, melyek gyakran könnyfakasztóra sikerülnek. Jöjjön most ez a csoport:

  • "Na ide figyuzz, alád fingok és meg gyújtom"
  • "Cash úr! Mi ez a halott űr fordítás? :) Holt tér vazze holt tér :))"
    • RE: "Holt tér a fejedben van tesó, de jó nagy! :)"
    • RE: "Inkább holt szóköz :D"
  • "Én meg senkivel nem értek egyet, Kivéve Abydos-szal akivel egyet értek abban, hogy nem ért egyet valakivel!"
  • "Vki ül melletted és segít, vagy magadtól vagy ennyire hülye?"
  • "ne sajnáltassák magukat a kínaiak hanem adják a dolgokat kifele !!!:D:D:D"
    • RE: "japánok, te igengyökér -.-"
  • "Úristen barlangi TROLL!!! Lője le valaki!!"
    • RE: "Nem lehet! Védett baszki!"
  • "a jelenlegi moderátor teamet szintén meneszteni kell, a közösség ellen elkövetett bűneikért (flamewarok leállítása, értelmetlen blogok/kommentek törlése) középkori módszerekkel ki kell őket végezni (keresztrefeszítés, kerékbe törés, karóbahúzás), helyükre elvakult fanboyokat kell juttatni, mert ők átlátják, mi folyik társaik agyában, és kiegyenlítik egymást, ezáltalán nem lesznek flamewarok a híreknél"


A harmadik csoportot nem kell sokat taglalni, tipikus, viccesre sikeredett hozzászólásokról van szó, melyeknek csak egy célja van – megnevettetni az olvasókat. Jöjjön most ez a kategória:

  • "Ez tuti vicces Kinect játék lesz. Illetve az lesz vicces, hogyan fognak vele játszani. Kórházban: - Asszonyom, Önt veri a férje? - Nem, nem! Csak gyorsúszott a nappaliban, én pedig túl közel voltam hozzá."
  • "mekkora szemét ez a Geohot, hogy ily aljas módon fricskát mert mutatni ennek a felettébb igazságos, jólelkű cégnek mint a Sony. És tettével romokba dönti az egész gémer társadalmat, leállítja (a legalább olyan erkölcsös) a világgazdaságot, megduplázza a globális felmelegedés hatásait a bolygón és 10forintal megdrágítja a pizzáscsigát, nem csak a Magyarországon, hanem meg a Dunántúlon is!"
  • "Ha lenne move-hoz mikrofon akkor sárkányüvöltözni is lehetne Ps3 on XD Elképzelem a sok kiskölköt ahogy torkaszakadtából visít mint a disznók kasztáláskor"
  • "ndependence Day, kedvenc jelenet: mikor egy windows laptoppal töltik fel a vírust az idegen anyahajóra, wifi kapcsolattal, na ez mindent visz, ehhez képest egy District 9?!?!?!?! UGGGGGYAN KÉRLEK! :) u.i.: Isteni szerencse, hogy az élienek is windowst használtak, most gondoljatok bele, ezen múlt minden! XD"
  • "Sucker Punch - Sukár Puncik: Avagy a kardozós ku*vák kínszenvedése"
  • "Szerintem irtózat pofátlanság újra kiadni és pénzt kérni 4 új karakterért, meg egy nyomorult replay funkcióért...Főleg azért idegesít, mert tudom mekkora Street Fighter buzi vagyok, és így tuti leszek akkora barom, hogy megint pénzt adok ki érte... -_-"
  • "Hát vannak összefüggéstelen dolgok... Altair hol is élt? Anglia? A neve mégis arab betűkkel van kiírva, és meg jelenik egy görög kő korong. hmm... Na ez már szerintem nem is érdemel több szót. A végén Kínában fog játszódni és egy zsidó örmény házasságból fogant németül beszélő láma pásztor lesz a főhős."
  • "Az egyik kedvenc kivégzésemet egy régi Mastercard reklámmal jellemezném: „Bulletstorm Epic Edition: 12.000Ft. Xbox Live Gold 12hónapos előfizetés: 8.000Ft.  GOW3 bétában, a földre került ellenfeled karját letépni, és azzal őt hülyére verni: PRICELESS!!"
  • "ha a lego universe szervereit is megtámadják, akkor vér fog folyni"
    • RE: "Szerintem odáig nem mernek elmenni. xD"
  • "Én annyira imádom az UC-részeket, hogy ha a fejlesztők rászarnának egy DVD-re annak is örülnék!!!!"
  • "Ha nagy leszek csinálok 10 olyan játékot ami letaszítja a WoW előfizetői kártyát a Top 10-ről."
  • "Még nem hallottam róla. Isten ments, hogy leszóljam, mivel én is csipázom az Assasins Creedet, de azért ez a beavatás nekem sok lenne :D de akarva akaratlanul is elképzelem a leendő beavatottakat :D Kovács Légyőlő Pistike Age: 16 H: 160cm W: 90 kg szemüveg, pattanások. Köv. Shadowmákos János Age :17 , H : 165 , W: vaságyastul 50kg ,é s végül de nem utolsósorban Bujdosó aszaszin Péter......... had ne mondjam tovább :D"


 

A negyedik csoportot csak egy ember alkotja, mondhatjuk, kiérdemelte az év embere címet nálunk. 2011-ben szerintem senki se tudta őt überelni, gk best of blog szinte rendszeres bajnoka (aminek ő külön örült), ráadásul jól megírt vírusként állandóan visszatért hozzánk. Lehetett őt szeretni, lehetett őt utálni, lehetett rajta nevetni, egy dolog biztos – a szívünkbe lopta magát. Egy user tökéletes jellemzést írt róla, melyet mindenképp meg kell osztanom veletek:

  • "A legenda, akit mindenki halottnak hitt... visszatért. - I am the GTA king. Mindenki ismeri, de valódi kilétét homály fedi. Azonban, ahol jár, szem nem marad szárazon. A rosszkedv elillan. A hős, akire a világnak szüksége van, megérkezett. - Nem tudjátok, milyen körülmények között élek. Ne bántsatok, és nem blogolok többé. És amúgy is kiköltözöm Amerikába! A király, hosszú hallgatás után visszatér. A neve: ROBERT BOCK. Most már tutira kell egy filmet forgatni róla…"


Viszont meg kell dicsérni őt, mivel anno kapott 6 hónapos blokkolást, mely feloldását úgy érdemelhette ki, ha erősen javít a helyesírásán. Ennek eleget is tett, rengeteget javult, mostanra már az írásai kellő szinten érthetőek. Most jöjjön pár mondat tőle is, természetesen még a keményebb időszakából:

  • "en voltam az elso aki a GTAzott nekem kellett volna lenne miert mondjatok hogy ti jaccatok mikozben en vagyok a kiraly nalom jobban senki se tudja en mar 8 eve jatszom velem nem maratt mas gta nekem mert 13 evesen ojan szerencsetlen vagyok katasztrofa az eletem  megjartam a poklot higgyetek el nekem alig varom mennyek amerikaba ott uj eletem lehet addig a gta marad ne bantsatok engem nem ertitek hogy mennyi fajdalom ert mijert mongyatok hogy nem tudok irni en tudok csak szarakodik a pcm azert nem tudok rendesen irni pedig a gta kiraj en talaltam ki nalam jobban senki se tudja miert mondjatok ha nem pedig en voltam az elso nekem csak ez maradt a sanyaru eletem nem tudom miert tamadtok nem tetem semmit nektek de szornyu az eletem amit nem mondok el nektek mert ez az en dolgom de ha akarjatok elmondom es megertitek mer ijen szornyu az eletem ezert mondom hogy a gtaban en vagyok a kiraly komojan mondom ez igy van nevesetek"
  • "BOCS FIGYÚ ne ne töröljetek ki léci tudom hogy érteted úgy hogy: "az jó volt te barom amíg itt voltál de az lesz a legjobb hogy ki töröljenek te barom" így érteted igaz? én csak meg mondtam hogy mit mondtál nekem léci ne töröljetek ki mit tegyek hogy ne töröljetek ki azt hogy töröljem ki a blogomat? de figyelj nem tudod hogy milyen vagyok valójában nem tudod milyen vagyok szebbeket mondanál rólam de mindenkinek bocsánat meg ígérem én a nyelvészprofesszor hogy nem csinálok ilyent soha csak léci ne töröljetek ki léci"
  • "meg az hogy kicsike a pöcsöm ezt akor látyák amikor pisilok meg azal bántanak meg hogy szörös pöcsű vagyok de hát mindenkinek szörös meg stb.............. meg béntásom van"
51.
51.
Scoo
Benne vagyok a harmadik csoportban! Yeah! :)
50.
50.
hakydakillah
Örülök, hogy mindenkinek tetszett :-D

Ebben az évben is törekedni fogok a kommentek begyűjtésére, szóval – stay tuned!
49.
49.
dareal
termésben idén sem lesz hiány :)
48.
48.
hedzsooo
Jujj, sulyos volt ekkora dozisban ez igy hirtelen! XD :D :D
47.
47.
Neo1989
Ez a holt teres nagyon nagy :)
44.
44.
galbalazs87
Ez így reggel, kávé mellé jól esett! Köszi a válogatást Haky! :D
43.
43.
Extol
Szakadtam úgyh köszi!
42.
42.
tjames
Köszi Haky! :) Ez nagy volt :)
41.
41.
Berencsit
#39: hát akkor illene tiszteletét tenni körünkben... :D
40.
40.
LnB
Némelyiken nagyon jót mosolyogtam, és egyben örültem, hogy nem olvastam a saját hülyeségeimet. :D
39.
39.
robi009
#16 Tévedsz , köztünk van és "dragonborn" néven űzi a szakmát !! :D
38.
38.
Skyer
#29: Hmm.. még megvan az üzid :D a hotdogos profilt, meg a pöcsös részt küldted :D Egyébként az a bejegyzés nem volt hosszúéletű:) Nem is baj, aki szemfüles volt, röhöghetett egy jót:D
37.
37.
Berencsit
#28: hol lenni abban helyesírási error? én nem érteni, hogy ti mit látni.
36.
36.
nero66
Ezek mekkoráááák :DDDDDDDDDD Röhögve fogok elaludni x'D
35.
35.
Hubert Cumberdale
#33: Ja igen majd elfelejtettem... Tényleg nagyon fasza volt ;)
34.
34.
Hubert Cumberdale
#33: hehe :D Alap, hogy egyszer majd behívlak ;) És köcce a gratulációt is :D
33.
33.
drakecsaj
#32: Esetleg szívtál, ha viszont tényleg szívtál akkor jó anyag lehetett az fix (adsz majd belőle ugye? jó, oké lebeszéltük).
Na mindegy, csak gratulálni tudok! :D
32.
32.
Hubert Cumberdale
#30: Hát már nem vagyok benne biztos, hogy az feles volt, Talán csak egy röpke identitászavar lépett fel :P De azért büszkeség tölti el a szívem, hogy több komcsim is megjelent itt (szám szerint másfél) :P Ez már majdnem felér egy "jutyub hiró" ranggal. :D
31.
31.
Oliver S96
"10forintal megdrágítja a pizzáscsigát, nem csak a Magyarországon, hanem meg a Dunántúlon is!" :"D ez gyilkosss
30.
30.
drakecsaj
#23: Ja hogy te voltál? Óóó egyem a szívedet. Mennyi feles után írtad ezt a gyönyörűséget? :D
29.
29.
Cuppak
#21 Skyer ezt én küldtem neked PM-be :D... írtál Robert Bockról blogot, ezt elküldtem neked és kitetted :D, aztán haky betette a best of blogba.. ez volt :) bár nem tudom hogy hol vannak a blogjaid, kitörlődtek?
28.
28.
samatagrav09
Az elsőben a helyesírás sok mindent megmagyaráz
26.
26.
aruha
Lehet rajta nevetni,igen vicces, és furcsa srác, de én bírom mert rendes....meg igazi kuriózummá vált:D De most elhatároztam hogy ídén énis kommentelek valami űberidiótaságot hogy az én kommentemet is kiposztoljátok :D Hogy miért? Mert miért ne? :D
25.
25.
vytros
Be kell raknom könyvjelzők közé vazeg...xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...