Fejlesztői naplót kapott a Ghost Recon Online

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejlesztői napló érkezett a Ghost Recon Online-hoz, amiben a fejlesztők osztják meg gondolataikat a készülő, multiplayer-orientált taktikai anyagról. Szó lesz többek között a fegyverek és a karakterek testreszabhatóságáról is - ha valamiben, egy Ghost Recon-játékban ez igazán számít.

Jelen pillanatban úgy néz ki, a Ghost Recon: Future Soldier is megjelenik PC-re (újabban ez nagyjából sajtóközleményenként változik a Ubinál), a Ghost Recon Online miatt viszont nem kell aggódni: az online lövölde biztosan megjelenik számítógépekre, sőt a premier előtt álló Wii U-n is tiszteletét teszi majd, ha minden igaz. A free-to-play modellben rajtoló Ghost Recon most újabb fejlesztői videónaplóval bővült, lessétek meg azonnal:

7.
7.
giga321
még van remény a pc-és future soldierre jaj de jó.
6.
6.
LtK
#5: Én jól látom, ezzel most nem mondtál újat. Ha már a kávé a hasonlat tárgya akkor én is így fogalmazok. Na most ők megcsinálták ezt az ingyenes kávét, ami attól függetlenül, hogy nekünk ingyenes nekik még pénz, odaadják, megnézik mi a reakció, érdemes-e még többet csinálni vagy dobják a kukába. Ha érdemes akkor egy kis pénzért cserébe javítanak a kávé ízén. Persze sose lesz olyan mint amit az automatából kapsz, mivel nem is az a cél. Szeretnének egy kis bevételt nyerni, és cserébe adni egy nem minőségi, de élvezhető kávét. Azt meg nem merik bevállalni, hogy csinálnak egy olyan minőségű kávét mint amit az automatából kapsz, mert lehet akkor se kell majd az embereknek. Aztán ott a másik oldal. Megcsinálják a kávét olyanra mint amit az automatából kapsz, vevők is rá az emberek, és az automatát elfelejtik(de azt is ők üzemeltetik). Legalábbis én biztos nem adtam volna a bf3-ért 13000FT-ot ha a battlefield p4f egy olyan szintű multival jön ki.
5.
5.
Split
#3: Rosszul látod a dolgot. Valaki azt mondja neked, hogy tessék itt van kávé. Borzasztó íze van, rossznak is néz ki, de ingyen van, hát megiszod. Ha esetlen nem akarod így meginni, akkor 20Ft-ért vehetsz bele cukrot, amitől ugyan jobb nem lesz, csak könnyebben lecsúszik.
Ugyanakkor az automatából igaz hogy 250 Ft-ért, de sokkal jobb kávét kapsz, amibe semmi nem kell, mert egyszerűen finom. Drágább, ez tény, de legalább élvezed. Nagyon sok online FPS-t nem lehet élvezni, mert a játékmenet annyira elmaradott.
3.
3.
LtK
#2: Azért gondolom te sem várod el, hogy egy ingyenes játék olyan szintű multival jöjjön mint pl a Battlefield 3. Nevetséges lenne... Persze lehet mondani, hogy pofátlanok, de mindenkinek kell a pénz. Nem fognak ingyen dolgozni azért, hogy mi jól szórakozzunk.. Mindenesetre egy próbát mindenképp megér, bár az a pajzs már most nem tetszik =D
2.
2.
Split
Potenciál az van benne. Csak az ilyen "online", meg "free-to-play" játékoknál el szokták baszarintani a grafikát, a játékmenetet, és úgy az egész mindenséget. A grafika persze okkal randa, hiszen minél több gép kell, hogy futtassa a cuccot. A játékmenet is szintén ostoba, hiszen a casual réteget is meg kell fogni, ők meg nem szeretnek ám gondolkodni. Az összkép így egy gyötrelmes, unalmas, és "kevés" videójátékot mutat.
Mire értem azt, hogy kevés? Mivel online programról van szó, kell a folyamatos bővítés. Arra nincs pénz, hogy minden kiegészítő innováció legyen, így az FPS-ekben fellelhető trendeket, és alap fogásokat szépen lassan adagolják be, DLC-ként feltüntetve. Akarom mondani peccsként ugye, mivel ez freetoplay. Szóval ezért kevés, mert lesz benne kb. sok fegyver, meg sok karaktermodell, de csak 1-2 játékmód, és pár pálya.

De ne legyen igazam...
1.
1.
Nathan
hát nem tom hogy milyen lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...