Hónap végén jön a Syndicate demója

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 22.
  • Letöltés
Link másolása
Durván másfél hetet kell várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a Syndicate rebootját, a hónap végén a négyfős kooperatív módba engednek betekintést a fejlesztők. A játék ezen része teljesen elkülönül az egyjátékos résztől, a demóban az önálló küldetések egyikébe vethetjük bele magunkat.

A Syndicate négyfős kooperatív módjának története szerint egy feltörekvő ügynökség, a Wulf Western tagjai lehetünk, aminek a célja az, hogy megdöntse a többi nagyvállalatot, a Cayman Globalt, az Asparit és a Eurocorpot: nemes egyszerűséggel úgy, hogy megszerzi a riválisok technológiáját, majd levadássza azok vezetőit.

A játék ezen része kilenc önálló küldetést tartalmaz, ezek között akad egy-két olyan is, amivel már az eredeti játékban is találkozhattunk. A demóban a néhány napja gameplay videó formájában már bemutatott Western Europe pályát kapjuk meg, ahol a Eurocorp elleni harcban igencsak meggyengült Cayman Global ellen szállunk ringbe. A limitált ideig elérhetővé váló kipróbálható változat január 31-én érkezik az Xbox Live-ra (Gold-előfizetés szükséges!), majd február 1-től tölthető le a PlayStation Networkről - a teljes játék február 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
Optimus Prime
Azért egy PC-s demó beleférhetett volna még a leosztásba. főleg így, hogy a z ME3 is kap meg a Reckoning, meg...
7.
7.
Darox
Tetszetős játék, főleg a karakterek kinézete.
6.
6.
shatterhand
kíváncsi leszek milyen hangulata lesz (más videót nézni és játszani)

5.
5.
p3ti
Alig várom a játékot , eddigi videok nagyon tetszettek ... Demoja jó lesz tuti megveszem.
3.
3.
crytek
Azthittem megtört a jég hogy volt Amalur demo és jön a Darkness 2 demo pc-re,de ezekszerint elég vastag ez a jég!
2.
2.
Split
A PC platform nem is kap demót? Az arcom már meg sem érzi ezt a pofont. (De mondjuk ez az Amalur demó kellemes meglepetés volt!)
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...