Hónap végén jön a Syndicate demója

Durván másfél hetet kell várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a Syndicate rebootját, a hónap végén a négyfős kooperatív módba engednek betekintést a fejlesztők. A játék ezen része teljesen elkülönül az egyjátékos résztől, a demóban az önálló küldetések egyikébe vethetjük bele magunkat.

A Syndicate négyfős kooperatív módjának története szerint egy feltörekvő ügynökség, a Wulf Western tagjai lehetünk, aminek a célja az, hogy megdöntse a többi nagyvállalatot, a Cayman Globalt, az Asparit és a Eurocorpot: nemes egyszerűséggel úgy, hogy megszerzi a riválisok technológiáját, majd levadássza azok vezetőit.

A játék ezen része kilenc önálló küldetést tartalmaz, ezek között akad egy-két olyan is, amivel már az eredeti játékban is találkozhattunk. A demóban a néhány napja gameplay videó formájában már bemutatott Western Europe pályát kapjuk meg, ahol a Eurocorp elleni harcban igencsak meggyengült Cayman Global ellen szállunk ringbe. A limitált ideig elérhetővé váló kipróbálható változat január 31-én érkezik az Xbox Live-ra (Gold-előfizetés szükséges!), majd február 1-től tölthető le a PlayStation Networkről - a teljes játék február 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8 komment - szólj hozzá!