A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!

A január 15-tel záruló héten a Battlefield 3 lett az aranyérmes, őt a Crysis 2 követi, ami a hetedik helyről kapaszkodott fel idáig, míg a dobogó harmadik fokán a Star Wars: The Old Republic áll - úgy tűnik, mostanában van kivel megmérkőznie a World of Warcraft előfizetői kártyának, aminek ezúttal csak egy hetedik helyre futotta.

A negyedik helyet a múlt héten csak tizedik Battlefield: Bad Company 2 csípte meg, az ötödik helyezést a FIFA 12 birtokolja. Mint a leadben említettük, a Modern Warfare 3 a hatodik lett, ráadásul a második helyről zuhant vissza, az utolsó három helyet pedig a szokásosnak mondható slágercímek, így a Dragon Age II, az Assassin's Creed és Dance Central 2 uralják. A teljes listát itt böngészhetitek át!

  1. Battlefield 3
  2. Crysis 2
  3. Star Wars: The Old Republic
  4. Battlefield: Bad Company 2
  5. FIFA 12
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. World of Warcraft előfizetői kártya
  8. Dragon Age II
  9. Assassin's Creed
  10. Dance Central 2
19 komment - szólj hozzá!