A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 23.
  • Toplista
Link másolása
A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!

A január 15-tel záruló héten a Battlefield 3 lett az aranyérmes, őt a Crysis 2 követi, ami a hetedik helyről kapaszkodott fel idáig, míg a dobogó harmadik fokán a Star Wars: The Old Republic áll - úgy tűnik, mostanában van kivel megmérkőznie a World of Warcraft előfizetői kártyának, aminek ezúttal csak egy hetedik helyre futotta.

A negyedik helyet a múlt héten csak tizedik Battlefield: Bad Company 2 csípte meg, az ötödik helyezést a FIFA 12 birtokolja. Mint a leadben említettük, a Modern Warfare 3 a hatodik lett, ráadásul a második helyről zuhant vissza, az utolsó három helyet pedig a szokásosnak mondható slágercímek, így a Dragon Age II, az Assassin's Creed és Dance Central 2 uralják. A teljes listát itt böngészhetitek át!

  1. Battlefield 3
  2. Crysis 2
  3. Star Wars: The Old Republic
  4. Battlefield: Bad Company 2
  5. FIFA 12
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. World of Warcraft előfizetői kártya
  8. Dragon Age II
  9. Assassin's Creed
  10. Dance Central 2
19.
19.
Quent1n
#18: Irigyellek, én sajnos nem igen értettem hallás alapján és ez már az elején kicsit unalomba döntötte a dolgot. Az átvezetők (főleg a jelenkoriak) így nagyon unalmasak lettek és elnyomni se lehetett őket ha jól emlékszem.
18.
18.
drat576
#17: az első résznél egyik verzióhoz sem készült semmiféle felirat, ami elég nagy felháborodást keltett, pláne hogy évek múltán sem készítettek se a fejlesztők se a rajongók angol feliratot, ez engem is zavart, de azért így is érthető volt a story
17.
17.
Mathia$
#15: Esküszöm te vagy az első aki így eltudta mondani.
Am én akkor valszeg azért nem untam meg, mert ha jól emléxem nálam volt angol felirat. Meg nagyban leszartam a játék közepe felé már a mellékküldetéseket és a zászlókat.

#16: PC-n toltad. Köszi ennyi elég is volt :D Az én problémáim többnyire az X-es verzió-ra vonatkoznak. Am nálam is brotherhood az utolsó. Ott a fejlesztők tudták, hogy nem alkottak akkorát, mint az előző 2 részben és beszúrtak egy harmatgyenge multiplayert.
16.
16.
drat576
Ha AC-ből kéne listát felállítani, akkor nekem első helyen a Revelations lenne. PC-n toltam és nem találkoztam semmilyen öszecsapott low polygon textúrával vagy lassan betöltődő tárgyakkal amiket Mathia$ említett, a motor szintjét a végletekig húzták, szerintem a látványra igazán nem lehetett panasz. Ami pedig a játékmenetet illeti...nos az igaz hogy nem volt sok újítás, de amik voltak azok mind rendben voltak, a történet tetszett, a helyszínek hangulatosak voltak, a harc tovább fejlődött, de ami a legfontosabb és amiért sokkal jobbnak tartom mint pl az AC 2-t vagy a Brotherhoodot az az, hogy a küldetések ésszerű kihívást jelentettek, nem volt megkötve a kezünk legtöbbször. Már a BH-ban is bevezették a 100, illetve 50% os szinkronizációt, ami a Revelationsban nagyon jól jött és nagyon jól átgondolt volt, mert aki totál meg akart felelni a követelményeknek az izzadhatott azzal pl hogy senki ne lássa meg, vagy a targeten kívül ne bántson mást...aki viszont csak élvezni szerette volna a játékot az úgy intézett mindent ahogy csak akart (néhány mission kivételével). Ami még nagyon tetszett az az öreg Ezio volt. Az AC2-ben, főleg az elején egy nyavalyás olasz szépfiú volt, de mostanra teljesen beérett. Így volt ez Altair karakterével, kinek a jellemfejlődése még jobban kimunkált volt...nos ennyit erről.
A 2. helyen nekem az AC1 áll, mert igaz hogy a mellékküldetések ismétlődtek, de egyrészt még új volt az egész széria és nagyon megfogott, másrészt alig volt megkötve a kezünk, akkor és azt gyilkolhattuk le akit csak akartunk, nem volt notoriety, a célpontoknál is úgy cselekedtünk ahogy tetszett, teszem azt hidden bladdel leöltük aztán futás, de az elég egyszerű és mindig nyerő block+counterattack kombónak köszönhetően leölhettünk mindenkit és utána nagy lazán elslattyoghattunk.
A 3. helyre nálam az AC2 futott be, mert elég hosszú és tartalmas volt, tele epic jelenetekkel. Jó volt kész, ennyi, nem is szeretném jobban kifejteni.
Az abszolút utolsó helyen nálam pedig a Brotherhood áll, mivel végig úgy éreztem hogy az újítások nem voltak kellőképpen kiforrtak vagy átgondoltak és összecsapott volt az egész. Persze ettől még ezt se nevezném rossznak.
15.
15.
Quent1n
#14: Én még akkor játszottam vele mikor még csak az létezett és számomra monoton és unalmas volt, persze technikailag nagyon tetszett, és a történet is érdekesnek tűnt. De játékmenetileg eluntam hamar, persze ebben közrejátszott az, hogy nem volt angol felirat. De a sok felesleges lovaglás, az ellenfelek egyszerű MI-je, a monoton harc, szóval én eluntam ennyi a lényeg :) Ettől még nem szarozom le, mert bőven jó játék csak nekem nem jött be! :)
14.
14.
Mathia$
#13: Nézd, a sztorit illetően sikerült úgymond "összeszarniuk" (bocs, így tudtam kifejezni) egy egyszerű játékból egy baromi sokoldalút. Le a kalappal. Egy a baj, ilyet már sokszor láttam mind filmeknél mind játékoknál. Talán épp ezért nem fogott meg.

Brotherhoodban meg szemmel láthatólag nem voltak olyan alaposak a fejlesztők - valszeg úgy gondolkodtak azokon a részeken mint az Activision: név megvan már, elvakult fanok is, akkor az igényesség szintjét lejjebb vihetjük. - ezt úgy értem, hogy néhány helyen megnézed milyen gyér a felbontás, vagy előtted 5 méterrel tölti be a tárgyakat vagy éppen az utat, illetve sok dolgot kevesebb polygonból raktak össze.
Erre persze lehet azt mondani, hogy ennyit bír a jelenlegi generáció. Az igazság viszont sajnos az, hogy lusták voltak már úgy optimalizálni, mint azelőtt.

Le lehet szólni az első AC-t, kiváncsi vagyok, hogy azok akik leszarozzák mikor játszottak vele? a 2 után? netán a 3 után? Vagy csak szimplán megjelenése után 4 évvel?
Én azt tudom hogy a amikor megjelent, sokkal, de sokkal nagyobbat ütött, mint a többi. A folytatása nagyon igényes lett és egy új, izgalmas irányzatba vezette a sorozatot.
Azt pedig, hogy az utóbbi két rész nem lett olyan sikeres mint az első kettő az eladások igazolják a legjobban. Egyre több PS3/X360 tulaj van és annál gyengébbek a sorozat eladásai...
13.
13.
Quent1n
Mit csodálkoztok? :D Az AC a legolcsóbb játék hahóóóó 2 ezer forint!! SW meg viszonylag új játék persze, hogy lecsapja a FIFA-t. FIFA12 mióta is van kint?....

Mathia$: Szerinted nem hozza, szerintem pedig az első rész sokkal unalmasabb és monotonabb mint a folytatások. :)
11.
11.
kebi90
#10: Nagy Assasssin's Creed Fanként én is csodálkozom :)
Nyilván nekem is jobban bejött a 2. részétől kezdve. Az első sem rossz, csak kicsit lapos a többi részéhez képest.
10.
10.
Raatkainen
Ez hihetetlen! Az AC első része már mióta fenn van!? Az emberek nem hallottak még a 2., Brotherhood vagy neadjisten a Revelations részekről amik nyílvánvalóan jobbak?????
9.
9.
zibuprofen
#7: VOK! jobb is hogy nem jön be...
8.
8.
Scorpion02
Én csak azt nem hiszem el, hogy Skyrim nincs rajta :D
7.
7.
Mathia$
#5: Nem, a nagy FiFA fan - mint jómagam - tudja, hogy ez lehetséges.
Am emellett még nagyobb Star Wars fan vok, de Old Republic nem jön be, mert MMO... :(

#6: Erre nem nehéz a válasz. Az első rész volt a legeredetibb, illetve akik csak az újakkal játszottak eddig, azok most veszik meg a legelsőt.
Mindezekmellett a Brotherhood meg a Revelations nem hozza már az 1-2 színvonalát.

Go Battlefield!
We love u EA!
6.
6.
pitlord23
Sosem értettem mért van fent az Assassin's Creed első része, míg a többi, még a legújabb revelations is legtöbbször lemarad a top 10-ről. Az viszont tény, hogy én is csak azt játszottam végig, de tervben van a második rész is.
5.
5.
volkornka
#3: Szerintem hihető. Eleve ahhoz ,hogy valaki ezt megkérdőjelezze nagy Fifa fannak kell lenni:)
4.
4.
Hubert Cumberdale
#3: Szerintem mindenki :D Egy MMO-ról beszélünk, meg egy Stawars-ról. Mi az a fifa? :D
3.
3.
wiluboy
Szerintem oriási kamú ez a lista!star wars lenyomta a fifát?ki hiszi ezt el?
2.
2.
jookrisztian
Még mindig a méltó helyén van a Battlefield 3 ezt örömmel látom!!!
1.
1.
Nofene, úgy látom sikeres volt a CDG- januári akciója, mert nagyon megdobta a C2 eladásokat a féláron való terjesztés ! :)

MW3-ból meg már vagy mindenkinek van (egyet tudok akinek tuti nem lesz :) vagy hosszútávon mégiscsak a BF3 jön be jobban a népnek ?!

DA2-n meg csodálkozom, mert a Divine Divinity-t nem adnám oda érte, ami azért még 2D perspektivikus régi csirke ehhez képest...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...