A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#114
#113: Azt én is szeretném tudni!
#113
#105: Unalmas,monoton...
Te melyik Batman játékkal játszottál?
Valamelyik régi sárga kazettással???
#112
Game of the Year:
1.Batman:Arkham City
2.Call of Duty Modern Warfare 3
3.Skyrim
#111
megis érdemelte askyrim az első helyet.lélegzetelállító.
A batman arkham city pedig szintén megérdemli a második helyezést.
#110
Szerintem minden itt szereplő játék meg érdemli a helyezetét de azért a GOW3-mat sajnálom.Pedig jó lett :(
#109
#105: Na ezt a stílust már szeretem és ebben a formában igazat is adok, szóval pacsit rá :))
#108
kb. erre az eredményre számítottam, csupán a Deus Ex:HR nem lett első és SWTOR nyert MMO kategóriában lepett meg
#107
A legtöbbel egyetértek, csak számomra a witcher 2 volt a legjobb szerepjáték, illetve a rayman origins a legjobb platform game.

#105: Az, hogy neked nem jön be a Batman game az rendben, mindenkinek más a stílusa, de látszik rajtad, hogy hiába írtad le, a stílusos dolgot te is, attól még beszólsz annak akivel nem egyezik a véleményed. Te így látod, mások meg másképp, azért nem kell máris felkapni a vizet mert elmondják a véleményüket, hogy miért tetszik a játék nekik.
#106
#105: NEM! Tévedésben élsz! Te ne idegeskedj amiatt,hogy te nem vagy Batman rajongó.Ugyanis a fél világ imádja ős és a szuperhősöket.Mivel te földhözragadt vagy és nem hiszem a mesékben,a hősökben ezért szar a játék a számodra.De nem baj.Ne idegeskedj,mert a következő része megint ott lesz a legjobb játékok között,te meg fortyoghatsz ;)
#105
#102: A pókemberben például az ellenfelekkel valami történik és azért változnak átt különféle idegen lényekké, de a Batmanban mindenki álarcot visel. De ebbe ne menjünk bele. Ezek mellet a játék még lehetett volna jó, de nem lett az. Unalmas, monoton és gügye történet. Persze neked ettől még tetszhet, hisz mindenki egy stílust szeret egy játékban. Én pl imádom a Bionic Commando 2009-es változatát, pedig sokan leszólták. Szóval ez miatt ne idegeskedj, attól hogy te Batman játék fan vagy, nem kell az egész világnak annak lennie!
Mindenesetre azt kizártnak tartom hogy az új Batman game bárkinek is jobban tetszett volna mint az Uncharted 3. Csak ugye az U3 kizárólag ps3-ra jelent meg, ezért sokan nem játszottak vele. Merem remélni, hogy a ps tulajok legalább 80%-a már végignyomta, hiszen hihetetlenül jó game!
Na de mindegy, ezek csak egyszerű szavazati adatok...
#104
#103: nem kötekedésnek szántam. Idézőjelbe tettem hogy könnyebb , az rgh-t otthon nem tudod megcsinálni (többség):) viszont sokkal kiforrottabb mint a PS3-nál, így értettem :D
#103
#101: azt írtam, hogy esetleg könnyebben műxik lévén nem tudom, ezért nem kötegszem ha valaki azt mondja könnyebb :) Ha viszont te azt mondod a box a könnyebben warezolható akkor hajlok rá, hogy egyetértsek veled. :)
#102
#64: Ja, a Batmanen is van álarc, meg még a Madárijesztőn is...asszem ennyi..hát ez szőőőrnyű, ez egy kibaszott maszkabál... már nem azért de amikor megvettél egy Batmanes játékot vagy csak a borítóval szemeztél az üzletben akkor mégis mire számítottál? Meg úgy egyébként is az összes DC, Marvel szuperhősös játékokat egybevéve...nah mind1, menj azt told a zöld lámpást, az a játékfejlesztés legfelső foka :))
#101
#96: hát azért nem mondanám hogy a PS3 "könnyebben" warezolható, gondoljunk csak a rgh-s boxokra
#100
#92: A hardvert is lopjuk... :D Meg nálunk igenis ok a grafika, mert olyan szar gépe van mindenkinek, hogy annál népszerűbb egy játék, minél szarabb a grafikája. ;)
#99
...Reszemrol teljesen OK az eredmeny, azokban a kategoriakban, amiket kedvelek. A tobbi meg nem erdekel igazan. :)
#98
szerintem teljesen fölösleges új szavazást csinálni... hiába a saját véleménye az embernek erősebbnek tűnik másokénál, és kb teljesen fölösleges vitákat kelt :P-acsi
#97
#85: jah vágom csak rosszul olvastam
#96
#92: +1 :)

herrluciff: Nem azt mondta, hogy NEM warezelhető, hanem, hogy a legkevésbé warezelhető gép :D, az, hogy ma már esetleg valóban jobban műxik mint a box warez lényegtelen mert a box már sokkal régebb óta törhető. :)


A szavazáson meg nem tudom mit vagytok kiakadva annyira... Igen lehetett többször szavazni és? Ez csak egy játék könyörgöm és szerintem simán normális eredmények jöttek ki. Az hogy most BF3 vagy MW3 nem tök mindegy? :D Úgy estek itt neki a GK-soknak hogy az már szánni való valahol. :/ Én pl. a Trine 2-őt a Minecraft elé vártam de pont leszarom, hogy nem nyert :D


Donpedro: Pedrooooooooo sokmindent mondhatunk de azért a CoD is minőségi. Csak kár, hogy az x éves minőséget hozzák ujra és ujra de azt hibátlanul XXD
#95
DaksModerátor
#93: Újraszámlálást :)