Vadiúj játékon dolgozik a Splash Damage

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy terveket dédelgetnek az idei évre nézve a Brink fejlesztői. Paul Wedgwood, a stúdió vezérigazgatója megerősítette, hogy egy új címen dolgoznak, mely PC-re és teljesen új platformokra is meg fog jelenni a jelenlegi konzolok mellett. 2012 lesz a legfontosabb év a csapat számára.

Paul Wedgwood elmondta, hogy új játékon dolgoznak, mely az idén fog megjelenni PC-re, a világ vezető konzoljaira, valamint teljesen új platformokra is. A csapat mögött olyan címek állnak, mint a Wolfenstein: Enemy Territory, az Enemy Territory: Quake Wars vagy éppen a Brink - bár ez utóbbi nem igazán muzsikált jól sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál.

A vezérigazgató elmondta, hogy az idei évben hatalmas változások várhatóak a csapat háza táján az új játékmegjelenéseket tekintve, kétségtelen, hogy valami nagy dobásra készülnek. S nem csupán egyre, hanem többre is - az elkövetkezendő hetekben és hónapokban lesz mit bejelentenie a srácoknak.

A stúdió határozottan megerősödött a kulcsfontosságú területeken, néhány új tehetséggel bővítették az állományt. Teljes mértékben figyelemmel kísérik a játékipar változását és elvárásait, alig várják, hogy beszéljenek az új játékaikról. 2001-ben még csupán modder csapatként tekintettek rájuk, tíz év kellett ahhoz, hogy profi fejlesztővé avanzsáljanak: számos multiplayer sikert tettek le az asztalra, létrehoztak egy teljesen új univerzumot is, sokat tanultak, főleg a hibáikból. A letölthető címek jelentőségét ők is elismerik, hasonlóan a mobileszközökhöz és rendkívül szimpatikus módon nem temetik a PC-t, ami szerintük "egészségesebb, mint valaha".

Elég a szócséplésből, várjuk a konkrétumokat!

9.
9.
hl89x9
Quake Wars tetszett, és remélem ezt a játékot a Brink-el ellentétben befejezik mire kiadják
8.
8.
shatterhand
brinkkel rohadt jó meccseket játszottunk
,de csak amikor full ember szobák voltak

amint lecsökkent ez 2-3 emberre, a többi meg bot volt ,na akkor lett szar, unalmas

Maga a rendszer, fegyverek, pályák, feladatok mind-mind élvezetesek voltak. Vmi gubbanc volt,mert pár nap után minden szoba üres volt,pedig játszottak vele. Vagy a szerver vagy a peccsel volt a gond.
7.
7.
Nem akarok előre károgni, de lássuk, be a Wolfenstein, egy játszhatatlan rémálom volt (már csak az RTCW-után IS szégyen, hogy egyáltalán így hívták), a Brink egy félkész, kidolgozatlan valami volt, ami ugye konkrétan nem tartalmazott single módot (szóval inkább volt vicc, mint játék). A ET:QW meg már annyira sem fogott meg, hogy egyáltalán érdekeljen...

Szóval kevesebbet várok ettől, mint bármi City Interaktívos fejlesztéstől a jövőben... oh és igen, én kérek elnézést ! :D
6.
6.
drat576
#5: szerintem Vita-ra gondolhatnak meg iPhonera stb, nem feltétlenül nekünk új platform, hanem lehet hogy nekik új mert még nem fejlesztettek rá...de szerintem tök8 mert ahogy írták jön ez majd PC-ra, Boxra és PS re is, szóval nem kell félni :)
5.
5.
metercsiken
Milyen új platformokra gondolnak?
Vagy ez csak nekem kérdés!?
Lemaradtam volna egy picit !? : )
4.
4.
Donpedro
Egy W:ET, modern kiadásnak mod toolsal megspékelve nagyon tudnék örülni. Az objective-based játékmódnál nincs jobb.
1.
1.
giga321
Elég a szócséplésből, várjuk a konkrétumokat! Én is én is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...