Tini Nindzsa Teknőcök-játék a Rocksteadytől?

Az a szóbeszéd járja, hogy a Rocksteady jelenleg egy Teenage Mutant Ninja Turtles-címen dolgozik, amit Manhattan Crisis néven emlegetnek. Tényleg igaz, hogy a Batman-játékok után ezúttal gyerekkorunk kedvenc teknőceit rázza gatyába a brit stúdió?

A merész szóbeszédeket a Paul Gale Network szellőztette meg, ami egészen odáig ment, hogy biztosra véli, hogy a Rocksteady már az új Teenage Mutant Ninja Turtles-játékon dolgozik. A címben mind a négy teknőcöt irányításunk alá vonhatjuk, akik speciális képességeket és fegyvereket használnak majd. Visszaemlékezések keretében találkozunk majd mentorunkkal, Hamato Yoshival, azaz Szecska mesterrel is, akit a sztori szerint már meggyilkoltak.

Olyan főellenségekkel kerülhetünk szembe, mint Rocksteady és Bebop, a rinocérosz és varacskos disznófejű izompacsirták, de persze feltűnik Zúzó, Dr. Baxter Stockman és Krang is. Segítőink között említhetjük a minden lében kanál April O'Neilt és Casey Jonest is, de szinte minden, a rajzfilmsorozatban és a képregényben szereplő frakció feltűnik majd a játékban.

A Manhattan Crisis a Batman: Arkham City-hez hasonlóan meglehetősen komor és sötét hangulatú játék lesz, ám a fejlesztők nem fognak átesni a ló túloldalára, szóval végtagok nem hullanak majd, sűrű vérpermetet szórva. A négy főszereplő kapcsán adja magát a kooperatív mód is, a pletykák szerint a multiplayer sem hiányozhat a játékból. A látványért az Unreal Engine 3 felel majd, ugyanaz, amely a Batmaneket is hajtotta, de a srácok ki képesek hozni belőle a maximumot.

Akár igaz a mendemonda, akár nem, gyerekkorunk kedvenc sorozata, a Tini Nindzsa Teknőcök megérett már egy igen delejes játékadaptációra, s a lehető legjobb kezekben lenne a Rocksteadynél. A PC, az Xbox 360 és PS3 mellett a Manhattan Crisis Wii U-ra is megjelenne.

41 komment - szólj hozzá!