Tini Nindzsa Teknőcök-játék a Rocksteadytől?

Az a szóbeszéd járja, hogy a Rocksteady jelenleg egy Teenage Mutant Ninja Turtles-címen dolgozik, amit Manhattan Crisis néven emlegetnek. Tényleg igaz, hogy a Batman-játékok után ezúttal gyerekkorunk kedvenc teknőceit rázza gatyába a brit stúdió?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#41
mai fejjel egészen más csaj jut eszembe april o'neilról :D:D:DD:
#40
Azt hiszem erre mondják, hogy FUCKYEAH!
#39
Na ebből még valami jó is kisülhet.
#38
ha tényleg lesz belőle valami annak örülnék... de remélem a komor hangulat ellenére meg tudják őrizni a négy teki humorát, anélkül nem lenne az igazi
#36
Na ebből lehetne tényleg nagyon jó játékot csinálni! Én nemrég próbáltam az ubisoft-osat,és annak ellenére hogy régi,nekem bejött! Pont arra gondoltam hogy ma azért már komolyabb dolgokat is ki tudnának hozni belőle,és tessék! :) Én várom! A kooperatív mód meg még dobna rajta!
#35
Amúgy nem akarok lehúzni semmit és senkit.
Viszont a Teknőcöket én azért szerettem régen mert vicces volt ahogy veszekedtek,mindegyiknek külön stílusa volt,egy élénk színű vidám rajzfilm volt,Zúzó bandájával együtt.Isten őrizzen ebből egy sötétebb valamit csinálni..totál értelmetlen lenne az egész.

A Micimackót nem akarják rebootolni? Meghalt Róbert Gida és most mindenki bosszút esküd és fúú de dark lesz minden?
Nekem egy így jön le sajnos.Bár még képeket nem láttam belőle,nem tudom,hogy milyen lesz,ha lesz egyáltalán.Csak így elképzeltem a dolgokat :)
#34
#32: Teljesen véletlen szerintem! Bár egy frankó superman game sem lenne rossz tőlük!
#33
#32: Szerintem ez a pletyka alapja igazából :D
#32
És az eddig senkinek nem tűnt fel, hogy a Rocksteady készít egy olyan adaptációt, amiben Rocksteady az egyik gonosz? :)
#31
Nem lenne gyenge frankón megcsinálnák itt is a bunyót a tekik fegyvereivel karöltve akkor tuti siker lenne ez is!
#30
#17: szörnyű? Épp ellenkezőleg! Sötét hangulatú animációs mozi volt, ami piszok jól is nézett ki. Köröket ver a régi alkotásokra.
#29
#16: Twitteren
#28
Sose érdekelt a TMNT, gyerekoromba se voltam oda értük, de ha a rocksteady készíti akkor lehet adok neki egy esélyt. Bár a Pókember játékokat is ők csinálnák.
#27
Pindúr - Pandúr játék mikor lesz?!
A TMNT játékra is kíváncsi vagyok! És külön dicséretes hogy ennyi év után sem felejtették el őket!
2009-ben a Ubisoft is készített egy HD-s felújítást a TMNT-ből, az sem lett rossz, sőt egész pörgős, hangulatos game lett!
#26
Pedig az első tmnt képregények nagyon darkosak voltak. A rajzfilm, meg a film az egy másik vonal, sajna hozzánk ezek jutottak el csak (bár még a színes képregényben is voltak komor részek).
#25
Az biztos, hogy nem lenne rossz:)
#24
#23: bocs a duplázásért. A Batman Arkham Cityt patch-elhetnék már mert game data corrupted hiba van nálam. De szerintem nem én vagyok az egyedüli az ilyen esetben. Külföldi fórumokon is olvastam róla.
#23
ha olyan jó lesz mint a Batman, akkor előrendelés lesz belőle!
#22
felegyiModerátor
Darkos témában a teknőcök? Na ná hogy érdekel!!!! Gyerekkorom meghatározó figurái, ugyanakkor remélem megtartják jókedvüket :)