Szakított az Insomniac a Resistance-szel

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Insomniac ugyan korábban is utalt rá, de most már gyakorlatilag biztos: a fejlesztőcsapat nem foglalkozik többet a Resistance-sorozattal, az új projektjeire szeretne koncentrálni. Nem tudni, hogy miért döntöttek így a srácok, vagy mennyire játszott ebben közre a Sony, ahogy azt sem, hogy mi lesz a Resistance jövője.

Korábban az Insomniac már utalt rá, hogy a jövőben talán nem fejleszt több Resistance-játékot: az akkori infóink eléggé zavarosak voltak, ráadásul a fejlesztőcég a Sonytól tette függővé a dolgot - úgy gondolták, hogy a japán óriás tisztje eldönteni, hogy foglalkozhatnak-e tovább a PlayStation-exkluzív szériával.

Sokkal több konkrétumot most sem tudunk, az viszont már biztos: az Insomniac nem fejleszt több Resistance-epizódot, ezt a csapat vezérigazgatója, Ted Price árulta el a VG247-nek, a Game::Business::Law Summit során adott interjúban. Price nem részletezte a döntés okát, nem tudjuk, hogy az Insomniac vagy a Sony unta meg a fennálló helyzetet. A Resistance-sorozat ettől függetlenül elvileg folytatódhat tovább, ahogy jelenleg is készül PlayStation Vitára egy epizód.

Az Insomniac jelenleg az EA Partners támogatásával dolgozik az Overstrike nevű multiplatform játékán, illetve az Insomniac Click nevű közösségi játékokkal foglalkozó részlegét is szeretné felfuttatni: Price szerint a social játékok látvány terén nagy fejlődés előtt állnak a technológia fejlődésének és a fejlesztőcsapatok hozzáállásának megváltozásának köszönhetően, és nekik is az a céljuk, hogy gazdag sztorival és játékvilággal, illetve könnyen megtanulható kezeléssel ellátott játékokkal hódítsanak ezen a piacon.

6.
6.
Neo1989
Ennek van egy jó és egy rossz oldala is a jó hogy nem esetek a fejlesztők abba a hibába hogy csak a pénz szerzés miatt ujjbab és újabb részeket csináljanak csak a név miatt . Ami már lehet hogy a minőség romsásával járt volna .
A rossz hogy sajna egyszer minden jónak vége szakad és ez így lett ezzel az alkotással is , de a lezárása legalább jó lett . Am már a 2. után is azt hittem h nem lesz több szal inkább örülni kéne hogy csináltak egy 3.-at .
Bár Vitára még tényleg ott egy rész :) Ami jó .
5.
5.
tabu3x
Megvolt mindhárom rész. Tetszettek is, élvezetesek is voltak. A hangulat nagyon rendben volt, bár nekem mindegyik részben volt egy "kis" HL utánérzésem.
Hogy most befejezik? Érthető. Végül is, a story már a 3. részben is a kényszer szülötte, tényleg erőltetett lenne ezt folytatni. Egy előzmény "folytatás" pedig teljesen kivitelezhetetlen, mert a story ugye az első részben kezdődik, és lényeg: a nulláról.
Persze, be lehetne keverni vmi agyament Predator szerű vonalat a'la AvP:-), de kétlem, hogy ilyesmi túl nagy érdeklődésre tartana számot.
Viszont, ha lesz majd PS4 (akár fizikálisan, akár a Gaikaival karöltve...) egy reboot jó lenne, akár a teljes sorozatra, de leginkább az első részt tolnám végig grafikailag tisztességesen feltuningolt verzióban.
3.
3.
SWBF2
Hopeless dreaming ON
Spyro reboot!
2.
2.
Kocsis92
nemtudni miért? hát mert bukás volt a resistance sorozat amit nagyon sajnálok, ugyanis megvan mind3 része, mindet végigjátszottam és imádtam a csatáit amiket elénk tárt :( az 1 tetszett a legjobban a monumentalitásával, a 2-ben is voltak még arra hajazó pályák de ott már jobban ráment a hangsúly arra h te vagy egyeüdl a király, a 3 pedig már végleg ebbe az irányba ment el sajnos, de még ígyis imádtam:( kár h az insomniac dobta:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...