SSX - lesiklás Patagóniában

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 28.
  • Videó
Link másolása
Todd Batty, az EA Sports hódeszkás játékának kreatív igazgatója elmondta, hogy az SSX vissza fogja hozni az extrém sportos játékok műfaját az élvonalba. Nem tudjuk, miért beszél többesszámban - olyan sok cím nincs a palettán, melyek az extrém sportra koncentrálnának.

Ahogy Todd Batty elmondta, az arcade játékok designjának lefektetése kihívásokkal teli feladat. Akik szerint ez a műfaj halott, nagyon tévednek, az úriember sem akarja elhinni. Szerinte sok hasonszőrű címből hiányzik a mélység, és bár szórakoztatóak egy ideig, ez nem tart sokáig. Ahelyett, hogy egy felfelé ívelő tanulási görbén kéne átzongoráznunk, egyből hősnek érezzük magunkat, egy kis gyakorlással, odafigyeléssel akár szuperhőssé is válhatunk - pont ezt kínálja az SSX. A legújabb előzetes a repülőgéproncsokkal tarkított Patagóniába kalauzol el, a képek pedig a japán Fuji hegyre. 

4.
4.
gucho
jobban örültem volna egy Stoked 2-nek, mint egy ilyen gyerekeknek szánt baromságnak, semmi köze a snowboardhoz... :-(
3.
3.
herrluciff
#2: És mi van ha pofán esik karakter, vagy jön egy lavina? Nincs vér, nincs torzan lefagyott lábujjak, vagy kannibalizmus, zord farkas hordák? ... Lehangoló! :DDD
2.
2.
Yetikee
#1: akkor még ebben sem lesz pucéran lesiklás... ://
1.
1.
herrluciff
A "pegi 3" bezavart :P :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...