SSX - lesiklás Patagóniában

Todd Batty, az EA Sports hódeszkás játékának kreatív igazgatója elmondta, hogy az SSX vissza fogja hozni az extrém sportos játékok műfaját az élvonalba. Nem tudjuk, miért beszél többesszámban - olyan sok cím nincs a palettán, melyek az extrém sportra koncentrálnának.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
#5: neked női logikád van ? azok szokták ezt csinálni hogy ami szar nekik és még tudják is ugyan ugy csinálják és hisztiznek hogy nem tetszik, pedig közben senki nem kényszeríti őket. ilyen facepalm WTF a dolog.

ad 1: mindig látom hogy mindenbe azaz M I N D E N B E bele tudsz valamit ugatni, te valami über király faszagyerek mindent megmondó ember lehetsz, mert mindenbe bele tudsz ugatni és mindenhez értesz mindennel játszottál, van hozzá fűzni valód. túl sok időd van kenj nekem egy szendivcset vagy kapáld fel a kertem... köszi
ad 2 : a tony hawk ra érzékeny vagyok de nagyon mint láthatod is, ha neked baromság akkor itt és most had kérdezzem meg MI A ... NAK JÁTSZOL VELE? nem tudom te hogy vagy vele de idősebbeknek bőven hozzá járult gyerekkora szellemi fejlődéséhez.

De hogy ne legyen már ekkora off, A snowboard egy extrém sport, ha nem akarsz benne ugrálni meg trükközni akkor van ski simulator! ott lehet lesiklani időre.
#4
jobban örültem volna egy Stoked 2-nek, mint egy ilyen gyerekeknek szánt baromságnak, semmi köze a snowboardhoz... :-(
#3
#2: És mi van ha pofán esik karakter, vagy jön egy lavina? Nincs vér, nincs torzan lefagyott lábujjak, vagy kannibalizmus, zord farkas hordák? ... Lehangoló! :DDD
#2
#1: akkor még ebben sem lesz pucéran lesiklás... ://
#1
A "pegi 3" bezavart :P :D