FIFA Street - ez már inkább tánc

Mi nem tudjuk, mi lelte a kiadókat, de újabban egymás hegyén-hátán érkeznek a jobbnál-jobb trailerek - vagy csak mi vagyunk túl megengedőek. A FIFA Street legújabb előzetese a "Free You Game" alcímet kapta, s semmi különösebb célja nincsen, mint átadni azt az érzést, amit a foci ezen fajtája kínálni tud.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#20: Indíts egyet! :) Amúgy meg azért nem indul mert egy ekkora óriás céget petícióval semmire nem fog rávenni senki kb. Nekik megvan az üzleti tervük és pont. :)

Daniee: Messi sose volt egy cselgép... Dinamikus, robbanékony és elképesztő irányváltoztatásokra képes bokából amiket szinte lehetetlen lekövetni. De nem egy Ronaldhino-féle labdazsonglőr. Persze azért tud cselezni ez tény :)
#21
#14: Messi tényleg nem tud ilyet, nagyon fürge és robbanékony, meg hihetetlenül jól mozog a védők között. Nagyon hatékony, de cselezni nem tud látványosan. Épp ezért még mindig Pelé a No.1.
#20
Nem is értem miért nem indult petició a pc-s változatért.
#19
#18: Tudom hogy nem fog kijönni pc-re ( pedig kijöhetne , mert akkor megvenném , és különben is más focis játékok kijönnek erre pont egy olyan ami érdekel nem jön ki marha jó ) ezért írtam hogy HA kijönne ( mert ugye úgy se fog ) akkor megvenném. De mivel a havernak van xboxa és már lebeszéltem vele a dolgot nincs semmi probléma majd tolom nála ennyi,
megy egy BAMBI.
#18
#16: igen arra válaszoltam. de miért írtad le 2x? és minek írtad azt hogy: "komolyan?"
#17
Törölt felhasználó
Inkább adják ki PC-re és pluszba várják el, hogy legyen hozzá gamepadom, mint hogy ismét szarjanak ránk..
#16
#12: és HA kijönne pc-re esküszöm megvenném mert nagyon jól néz ki.
HA

HA

seriously?
#15
adná az ég h ronaldo kimaradna belőle, vagy nem is. legyen be h legalább röhögjek rajta mikor oda-vissza kapja a kötőt :D
#14
11: Látom hatalmas szakértő vagy...
#13
Jó öreg PC megint nincs ott ! De szerencsére van boxom is! :D Remélem raknak bele piacot.Hogy játékosokat lehessen venni eladni stb....
#12
#9: PC-re? hol élsz te?
#11
Legnagyobb zsugás C.Ronaldot kihagyták a trailerből :(
messi nem is tud ilyen trükköket. -.-'
#10
a 3.mat kivéve jó a sorozat , de a szerelésen remélem javítanak mert az szerintem eléggé béna :)
#9
HUUUU még ps2-őn nyomattuk valamelyik részt erdei táborban. Osztálytársam hozta hát csuda egy játék volt nekem nagyon tetszett. Nem szeretem a focis játékokat sőt szerintem unalmasak focit sem nézek csak a VB-ét meg EB-ét mert azért az nagyszabású de ezek a fifa streetek tetszenek és ha kijönne pc-re esküszöm megvenném mert nagyon jól néz ki.
#7
tuti vétel!
pitlord23: mi nem jó benne?
#6
márcsak a borítókép miatt se veszem meg..
#5
Sosem láttam értelémét a fifa streetnek, de a trailer az tényleg jó.
#4
#1: Nekem meg a 3. nem tetszett, amúgy a 2 a legkirályabb :D

Hol van CR7?
#3
Nah ez elég jónak néz ki :) Már csak zsé kell hozzá :D