Enslaved-programozó a Splash Damage-nél

  • Írta: InGen
  • 2012. január 30.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Viszonylag ritkán számolunk be átigazolásokról, a Splash Damage azonban láthatóan keményen erősít az utóbbi időben. Most éppen a Ninja Theory egyik kiemelkedő programozó-zsenijét csábították át, aki technikai igazgatóként fogja felügyelni a csapat munkáját.

A Splash Damage a múlt héten vette fel a FIFA-sorozat produkciós vezetőjét, így Griff Jenkins most már a stúdió "gyártásvezető" titulusával büszkélkedhet. Ez azonban még nem volt elég, kellett egy technikai guru is, aki felügyelheti a projekt programozási feladatait.


Így találták meg a Ninja Theorynál az Enslaved programozásáért is felelős Marc Fasciát, akiről a Splash Damage úgy nyilatkozott, hogy el vannak ájulva a technikai képességeitől, ráadásul emellett még kiválóan teljesít a projektmenedzsmentben is.

Paul Wedgwood, a stúdió nagyfőnöke elmondta, Fascia mindig az élvezetes játékmenetet tartja szem előtt, és emellett egy olyan ember, akivel remekül lehet együtt dolgozni. Fascia is örül az átigazolásnak, főként azért, mert elmondása szerint a Splash Damage-nél kamatoztathatja rajongását a multiplayeres anyagok irányába.

4.
4.
Vopesz
Most hogy így eszembe juttattátok, mindjárt neki is kezdek az Enslavednek hatodjára, már több mint fél éve nem toltam, múltkor is fél óráig forgattam a kezembe, de dovakin győzőtt akkor.
3.
3.
sch083
A Ninja Theory-nál maradt még tehetséges ember? Az Enslaved lead designere a Naughty Dog-nál nyomatja a The Last of Us-t, most meg ez. Azt hiszem az Enslaved 2-ről végképp lemondhatunk.
2.
2.
shatterhand
pont este jutott eszembe a brink
úgy játszanék vele ismét
csak kár,hogy a botok vannak a sztoriban, így viszont esélytelen nyerni
legalább azt megcsinálhatták volna ilyen esetre amikor már senki se játszik vele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...