Ingyenes lesz az eredeti EverQuest is

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EverQuest immár tizenharmadik éve tartja magát, és még a folytatása is hamarabb váltott free-to-play modellre. A jó értelemben vett vég viszont a Sony Online klasszikusát is utolérte, az EverQuest tavasztól ingyenesen játszható, de aki akar, továbbra is előfizethet majd rá.

Az EverQuest első része 1999. március 16-án rajtolt el, a Sony Online Entertainment pedig a tizenharmadik évfordulón tervezi beröffenteni a játék free-to-play verzióját. Az ígéretek szerint számíthatunk némi finomításra és átalakításra az MMO-ban, sőt a hivatalos weboldal is kap egy ráncfelvarrást, azonban a legnagyobb újdonság kétségkívül az lesz, hogy immár bárki ingyen játszhat vele.

Az EverQuest hivatalos oldalán megjelent blogbejegyzés szerint március elején várható a váltás, utána a játékot alapvetően ingyen is lehet majd játszani, de a Sony Online más MMO-ihoz hasonlóan plusz tartalmak járnak azoknak, akik legalább 5 dollárt elköltenek valamire a programban, vagy továbbra is fizetik a havi 15 dolláros díjat. A különbségekről már bővebben is lehet olvasni, itt találtok részletes összegzést!

A Sony Online egyébként pontosan azt tartja az új rendszer előnyének, amit a Turbine is emlegetett a napokban: a játékosokat így egy rugalmas MMO várja, mindenki úgy játszhat, és annyit fizethet érte, amennyit jónak lát.

5.
5.
turleysqt
Ultima Online mai napig sokkal jobb mint az összes eddig megjelent MMORPG.Jó hír egyébként.
4.
4.
Ecneb
3.
3.
Lordnekroseth
Arra senki nem is reagál, hogy 13 éves mmo csak most lessz F2P?
Alapvetően a modern multiplayer játékok alapköve a játék. (csak úgy megjegyzésként azoknak akik abban a tévhitben élnek, hogy a wow wolt az első meg ilyesmik)
2.
2.
Cooper911
#1: Februárban az Aion, márciusban ez. Nagyon helyes. Nem fogunk unatkozni.
Egyébként meg a Free 2 play a legjobb módszer a tömegek megnyerésére. Aztán egy kis mikrotranzakcióval meg előfizetési lehetőséggel lehet szép bevétel is.
1.
1.
Ecneb
Nagyon helyes, személy szerint szeretem ezt az MMO-t. Csak remélem, hogy minden MMO rááll erre az útra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...