Nem kell online pass a Syndicate-hez

Bár az Electronic Arts üzletpolitikájához hozzátartozik, hogy a játékokat egyszer felhasználható online kulccsal kell ellátni, az EA Partners program résztvevői szabadon eldönthetik, akarnak-e élni ezzel a lehetőséggel. A svéd Starbreeze nem akart, ők azt szeretnék, ha mindenki játszhatna a Syndicate co-opjával.

Az EA Partners vezető producere, Jeff Gamon megerősítette, hogy a Syndicate online pass nélkül érkezik, a használt játékosok mindennemű extra költség nélkül hozzáférhetnek majd a játék kooperatív módjához. Gamon szerint az volt a céljuk, hogy minél többeket bátorítsanak a co-op kipróbálására, ehhez pedig az szükséges, a lehető legkevesebb akadályt gördítsék a játékosok elé.

Az Electronic Arts üzletpolitikájához ugyan hozzátartozik az online pass bevezetése, a független stúdiókat felkaroló EA Partners programban résztvevő projektekre ez nem vonatkozik, ezekben az esetekben mindig az érintett stúdió dönthet a kérdésről - márpedig a svéd Starbreeze nem kért az online passből.

 

Az, hogy a Starbreeze ennyire erőlteti a kooperatívot, nem véletlen: a játékidő tetemes részét, 6-7 órát teszi ki a kilenc pályát ígérő co-op, kompetitív multiplayer pedig nincs, ezért a fejlesztők érdeke az, hogy a játékosok ebben a játékfajtában üssék el az idejüket.

A Syndicate február 24-én érkezik, bónuszként álljon itt öt új mozgóképes anyag a játékról! Köszi, giga321!

7 komment - szólj hozzá!