Szépen szerepel a Star Wars: The Old Republic

Az Electronic Arts közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi helyzetjelentését. A vállalat eredményei egyértelműen javultak, ebben közrejátszott a Star Wars: The Old Republic, a Battlefield- és a FIFA-sorozat is. A kiadó minden téren pozitív fejleményekről számolt be.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Egyebkent nem trollkodok, talan csak kicsit szelsöseges a velemenyem, ennyi.
#12
#9: A jatek tele van hibäkkal es rengeteg felhasznalo mar törölte az accountjat, a bioware costumer supportja pedig kesz katasztrofa.
#11
Ne trollkodj! Ha valamit mondasz fejtsd ki miért. Ha benyögöd hogy , ez szar, vagy hogy elsülyedt csak egy troll leszel.

Egyébként öszintén szólva, senkit nem érdekelnek az előfizetés számok. 400 000 felett már sikeresnek mondható. Ha pedig azért félnek az emberek, hogy "elsülyed" jobb ha réjönnek még az everquest 1 is csak most lett ingyenes. 13 év után. Ha valami igazán jó, akkor nem kell félteni, ha meg nem, hagy haljon meg. Mert csak viszahúza a stílust.

Ez a baj a wowal is Mesterségesen életben tartott a hypal és népszerűsítéssel. De valójában csak viszahúza a műfajt.
De egyébként nem aggódnék. Maga az , hogy Sw a dolog min 5 évet ad neki.

A Terrától egyébként én is pont az Aion miatt félek. Úgylátszik magának az Aionnak negatívabb hatása volt mint a sok free2P koreai fosnak. DE azért megjegyezném annak aki anyira elhidegül a dologtól, hogy action központú és pont emiatt a grindot el lehet felejteni. A tankolái rendszer miatt meg a tank and spank ot. Mert 2 ütésből meghal a tank ha úgy próbálkozik.

Szerintem érdemes nyitott szemmel nézni a többi játékot is mindig, mert ad egy viszonyítási alapot, hogy hol tart a "játékunk".
#10
#9: Gondolom arra, hogy neki nem tetszik, így pedig a játék is gagyi. De ha ránézel a felhasználónévre, körülbelül meg tudod tippelni micsoda hatalmas érvek állhatnak a kijelentés mögött.
#9
#8: És mégis mire alapozod, ezt a roppant tanulságos, érvekkel alátámasztott kijelentésedet?
#8
Ez a játék már rég elsüllyedt.
#7
Törölt felhasználó
Az utolsó igazán jó sw játékok a DF1, Rouge squadron és az TIE-Fighter voltak, ezek a modern kori csillagromboló dobálós paródiák, annyira már valahogy nem fognak meg, mintha nem is sw. lenne, hanem űrgolyhó vagy zűrhajó ... :D

Originnel meg az a baj, hogy nem népszerű, hanem kényszer !
#6
#4
Darth Hater has compiled some additional TOR-related statistics and Q&A from today's EA earnings call: "2,000,000+ copies sold, 40% sold through Origin; 1,700,000+ active subscribers, 1 million concurrent." The company also notes that "Active subscribers means anyone paying OR in their trial period. Most of those 1.7m are paying at this point.

lehet hogy nem dec.31. de a trialt is beleszámolják
#5
Az Originről annyit, hogy habár én konzolon játszom, már nekem is van regem, mert a Kingdoms of Amalur demo elindítása előtt kötelező volt elfogadnom :D Konzolon! Szóval így nem nehéz számokat növelni, az más kérdés, hogy a büdös életbe nem fogok belépni a rendszerbe pc-ről.
#4
#3: Ha elolvasod az eredeti angol szöveget akkor tudod hogy az 1,7 millió nem decemberre vonatkozik hanem már igencsak január végére miután lejárt az 1 hónap. De tessék linkelem:
"SWTOR has generated 1.7 million active subscribers and sold through more than 2 million units in a little over one month"
#3
a swtor 1,7 millió játékos szám elég unfair módon van megadva
ugyanis az a december 31.-én érvényes adatot jelenti és akkor még tartott az ingyenes hónap
egy másik (angol) oldalon azt írják, hogy azokat számolták bele akik meghosszabították előfizetésüket ÉS akik megadták a bankkártya adaitai de _nem_ döntöttek még.
#2
Hab
Szerintem a content-tel jelenleg semmi probléma, persze a jövőben mindenképp bővíteni kell. Márciusban jön is majd az újabb adag.
Mi az hogy kiderül hogy csak pisztolyt használhat? Már előre lehet tudni a fegyver megkötéseket, nem értem mi ezzel a baj...
Terra hiába csilli-villi (személy szerint én egyenesen hányok pár ruhától, de ez megvan az old republic-nál is), de szerintem nem lesz benne elég content és ázsiai mmo lévén igazi grind-fest lesz. Persze ez csak tipp, de én Aion után kétkedve fogadom a keleti mmo-kat.
Amúgy én úgy tudom hogy az 1,7 millió ember azokkal együtt értendő akik éppen még töltik a "ingyenes" 30 napjukat.
#1
Nemrossz az Sw. De nagyon sok contentet bele kell tegyenek, ha tartani akarják a tempót a rengeteg ingyenessé váló játékkal és megjelenő Terra és Gw2 vel.

Számomra a játék lv 40 körül meghal, mert a kasztok valami beteg módon vannak túlhybridizálva. Vagy ha játékstílusra megfelel valami, akkor kiderül, hogy csak pisztolyt használhatsz ami retyin néz ki ahogy "lézergolyószórózol" vele. Vagy ha az is okés akkor jön az, hogy mindenki más is az ami te. Egy +2 kaszt és +2-3 faj igazán nagyon elbírható lett volna.