Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
Tudtommal nem volt olyan DLC, amiben el lehetett volna menni Orlais-be. Nevezzétek meg kérlek, ha mégis tévednék.
#14
#13: Mért, mondta valaki az ellenkezőjét?
#13
#12: Tudtommal az Awakening magyarán Eszmélés nem orléziában hanem szintén fereldenben játszódik Howe Arl birtokán
#12
#9: Az csak egy DLC, teljes értékű kiegészítő csak a DA1-hez készült - Awakening címmel.
#11
Még mindig nem értem, hogy miért nem a DA: O motorját használták. Arra alapozva már készült igazán minőségi minisorozat.
#10
Jobb lett volna mondjuk Morrigian megfilmesítése.
#9
Az a kiegészítő a Mark of the Assassin volt, és a DA 2-höz jelent meg! Nekem máig kedvencem a DA 2!!! Kíváncsi vok erre az új filmre, lesz@rom a minőségét! A lényeg a történet!!!!
#8
Nekem tetszik ez a fajta animáció!
Legalábbis néha jó ilyeneket is nézni!
Ha megjelenik a "film" mindenképpen megpróbálom beszerezni!
#7
Nem rossz, nem rossz, de pl sztem ez a fajta animációs technika talán a legrosszabb amit manapság használnak. Annyira műanyag hatásuk van a szereplőknek, hogy elrontják az egész filmet. Tudom h manapság az animáció a menő, de igényesebb technikát is lehetett volna választani. A Dead Space 2. animációs filmjének egy része is így készült és mit ne mondjak, a szememet szúrtam volna ki azoknál a jeleneteknél, annyira okádékul néztek ki. Tudom h manapság Japánban is így készítik a nagy animációs filmeket pl. Vexille, de akk már rajzolják inkább kézzel, vagy legyenek igazi CGI filmek. Ettől függetlenül a maga a film jónak ígérkezik, a Dragon Age-hez kevesebb nem is lenne méltó.
#6
#2: Az maximum kiegészítőnek ment volna el, bár még a Dragon Age 1 kiegészítője is tartalmasabb volt mint a Dragon Age 2. Azért érdekes, hogy a kritikusok sehol nem merték lehúzni...
#5
Ez tetszik. :) És milyen jó kis csaj. :)
#4
#2: a 2 tényleg elég gyenge lett, de az első részt imádtam
#3
Hmm, rosszabbra számítottam.
#2
A 2-ővel játszottam , nekem nagy csalódás volt.
#1
Kíváncsian várom. :)