Új Populous készül az Electronic Artsnál?

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egy kiszivárgott dokumentum szerint a következő üzleti évben érkezik a Respawn új játéka, az Insomniac pedig az Overstrike mellett egy másik projektet is fejleszt az Electronic Arts közreműködésével. Az anyagban új Populousról is olvashatunk - vajon tényleg feltámasztja a kiadó a klasszikus címet?

A francia Hardgamers birtokába jutott dokumentumban az EA Partners "marketingnaptárát" találjuk, amiben a kiadó a független stúdiókkal közösen készített projektek megjelenését foglalta össze a 2013-as pénzügyi évre, vagyis az április és jövő március közötti időszakra vonatkozóan. A kalendáriumban pontos dátumok nincsenek, csupán arról olvashatunk, hogy mely programok fognak megjelenni az adott évben.

Az ismerős címek között találjuk többek között a The Secret Worldöt, amiről ugye tudjuk, hogy áprilisban fog megjelenni, de elvileg még jövő márciusig befut az Insomniac új, multiplatform fejlesztése, az Overstrike is. A pletyka szerint a srácok egy másik játékot is fejlesztenek az EA-nek Outernauts címmel - ezt a hírt alátámasztja az a tény, hogy az Insomniac néhány napja valóban levédette ezt a márkanevet.

A listán szerepel a Call of Duty-veteránokból álló Respawn Entertainment új fejlesztése is, tehát erre is legfeljebb bő egy évet kell várnunk, és ami talán még érdekesebb: egy új Populousról is szól a fáma, noha a 2007-ben megjelent, DS-es átirat óta a kiadó hozzá sem nyúlt a címhez.

Persze mindez pletyka, csak aztán a végén nehogy ebből is akciójátékot csináljanak...

5.
5.
Raam989
Remek. Az első PC-men a populos3 és mellette az aoe2 voltak az első játékok, amiket nagyon szerettem. (P1-es gép... :D)
Ez viszont valszeg ki fog maradni, mert nem tervezek gépet fejleszteni, a PC-t nem játékra használom... :/
4.
4.
Senshi
Régen mennyit toltam még a The Beginninggel, istenem hogy imádtam. :))
2.
2.
Lordnekroseth
Dettó így voltam. Megnéztem a Dustot és azt gondoltam, nemrossz, de a Pop3 nagyszerű volt. És tessék rájöttek, hogy miylen fantasztikus volt és felélesztik. 1-2 játék tényleg olyan amit megéri felújítani.
Az új 3 d technológiák és grafika nagyon jót tenne neki. Ellentétben 1-2 játékkal ami felélesztésének a célja csak lehúzás volt.
1.
1.
Cooper911
Most toltam végig a From Dust-ot és azt mondtam magamban, jó jó de azért mégsem Populous.
A Populous 3 nagy kedvencem volt, szerintem friss grafikával pár jó ötlettel, online módal teljesen eladható játék lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...