Alacsony érdeklődéssel zárult a Half-Life 2-hétvége

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Az újabb Half-Life 3 információkra sóvárgók háromnegyede nem vett részt a hétvégén tartott össznépi Half-Life 2 játékban, a Steamen. A petíciót 50 ezren írták alá, ennek ellenére csupán 13 ezren játszottak egyszerre a kitűzött időpontban Gordon Freeman második kalandjával.

Az elmúlt hetekben indult egy petíció, melyet minden olyan játékos aláírhatott, aki kifogásolja azt, hogy a Valve félvállról veszi az újabb információk megosztását a Half-Life frencsájz következő darabjáról. A kommunikáció hiánya tetteket szült, a felháborodott játékosok azt követelik a fejlesztőktől, hogy hintsenek el némi részletet, a múlt hétvégén pedig össznépi Half-Life 2 játékot hirdettek minden aláíró számára - ezzel szerették volna felhívni a Valve figyelmét és nyomatékot adni akaratuknak.

Miközben 13 ezer játékos kötelességtudóan indította el a Half-Life 2-t, a többiek a fülük botját sem mozdították a kezdeményezésre, az aláírók háromnegyedének más dolga akadt, ami nem éppen impozáns adat, tekintve, hogy a petíciót 50 ezren írták alá. A szervezők jelentése szerint a HL2 így is csak a tizenegyedik helyen zárt a legtöbbet játszott játékok listáján a Steamen. Szóval csak egy apró fellángolásnak tekinthetjük a közös játszást.

2007 óta néma csend honol a Half-Life folytatását illetően, ugyan számos pletyka látott már napvilágot róla, de előbb-utóbb minden felvetést megcáfolt a Valve. Ha ilyen sokan a kezdeményezés mellé álltak, akkor miért hagyták mégis cserben a szervezőket? Bort isznak, de vizet prédikálnak? Vagy nem akarnak Half-Life 3 infókat? Nem értjük őket!

20.
20.
Giggsy
Ez az akció gondolom kiváló demonstrációja volt annak, hogy az elnyújtott várakozás a leglelkesebb rajongókat is lekoptatja egy idő után :( Eltelik még két-három év és már azért nem lesz értelme kiadni a 3. részt mert lassan mindenki elfelejti, hogy milyen volt az előző. Azért kicsit szomorú az, hogy amíg szar játékokból rohadásig tele vannak a polcok, addig az ilyen minőségi dolgokat a kiadók ilyen csúnyán hagyják dögrovásra kerülni :(
18.
18.
alex512
Két dolgot fűznék hírhez:
1. Kétlem h a VALVE pofájába kéne tolni, h vannak rajongói a Half-Life-nak, csak meg kell nézni az előző részek eladásait és értékeléseit. Ők sem hülyék.
2. Valóban elképesztő baromság, h két hír van egy cikkben és a címében csak az egyikről van szó. Én már hallottam a mobilos steamről, ezért el sem olvastam a cikket, de ha tudtam volna h más is van benne.... Ez nem arról szól, hogy ha tudom akk az egész esemény sikeresebb lett volna (lehet h nem is tudok részt venni), hanem h miért így kell hírt adni róla, amikor a végredményéről meg külön cikket írnak.
17.
17.
Quent1n
Valve semmivel se különb mint a többi nagy.. Telibeszarják a rajongókat ők is. Ömlik a pénz ők ez a lényeg. Majd kierőlködnek egy csodás Source motoros HL3-at az hello :D
16.
16.
Extol
Jaj istenem no, most úgy beindult a sírás mintha a GK-nak köszönhetően legjobb esetben 100 plusz magyar gamer megváltotta volna a világot... Hagyjuk már, ez erőtlen próbálkozás, és higgyétek, mint alább is írták, lehet jobb is ha nem tudjuk az igazságot xD Ha kiderülne hogy még egy noteszlapnyi jegyzet vagy firkalék sincs a HL3 romról az miért lenne jobb?
13.
13.
LtK
Ja igen, mert csak úgy lehet valaki Half-Life rajongó ha amikor kitűzik az időpontot elmegy játszani vele... Lehet akad fontosabb dolga is az embernek... =D
12.
12.
biohazard rex
Én részt vettem, nem volt egy nagy parádé. Majd legközelebb :/
11.
11.
Vurgi
#5: ; #6: hát srácok, ez egy epicly epic fail!
10.
10.
strike19
Szerintem a Valve nem csinál semmit csak foltozgatja a Steamet.Erre pl:Counter Strike GO .Ez a CS GO s ugyan azon a motoron fut mint a CSS.Ez arra bizonyíték ,hogy lusták fejleszteni.Most a Valve a Steam ,CS Go és DOTA 2-vel van elfoglalva.
9.
9.
shatterhand
vagy inkább 13ezer ember írta az 50ezres peticiót

8.
8.
ATi0021
#6: Úgy látszik én se vagyok elég körültekintő. Sajnálom, hogy az "Okostelefonokon is elérhető a Steam" című hír különösebben nem érdekelt. Biztos nem fogok telón vásárolgatni, meg chatelni épp Steamen. Közbe ott van benne egy másik hír is. Talán ha "Call for Communication újabb megmozdulása" címmel lett volna kint biztos elolvasom és így ott vagyok.
7.
7.
ATi0021
Tag vagyok, de nem voltam ott, mert nem is tudtam a dologról. Gondoltam, ha lesz valami kint lesz GK-n és más gamer oldalakon is. Ahogy látom a végeredmény azért kikerült.
6.
6.
zoenn
#5: Ha a kedves olvasó körültekintően olvasná lapunkat, akkor találkozhatott volna felhívással a múlt héten.
5.
5.
l4cyk4
Én speciel azért nem indítottam el mert nem is tudtam róla. De ha mondjuk a kedves cikkíró legközelebb az ehhez hasonló hírt megjelentetné az oldalon ahelyett, hogy ilyen kérdésekkel sértegeti a Half-Life rajongókat akkor biztos vagyok benne, hogy nem csak 13 ezer játékos játszotta volna a játékot az adott időben.
4.
4.
jookrisztian
Sziasztok.
A Half-Life 1. részét 1998. november 19-én adták ki, rá 6 évre jött a Half-Life 2. része 2004. november 16-án. 5 éves fejlesztés után.
Tehát az utolsó rész óta 8 év telt el.
Lassan ideje lenne a folytatásnak!!!!!
Teljesen jogosan vagyunk mi (Half-Life rajongók) felháborodva azon hogy semmi információt nem adnak ki a fejlesztés állapotáról, és nagyon remélem, hogy még ebben a konzól generációban lesz folytatás!!!!!
3.
3.
A Half Life 2 egy NAGYON jó játék, DE valamikor azt is pihentetni kell.
A legnagyobb fordulat az lenne, ha kiderülne, hogy a Valve még el sem kezdte a
Half Life 3-mat az eddigi infók, állítások ellenére.
2.
2.
Extol
Énsem mentem el HL2őzni, minek, úgysem értek volna el semmit ha mindenki jön.
1.
1.
Hubert Cumberdale
Talán mert már mindenki 4 milliószor végigvitte a játékot, amíg az új részre vártak. -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...