A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.

Oké, persze mindezt felemlegetni azért cinkes, mert az utóbbi hetekben nem igazán jelent meg olyan játék, ami megütötte volna a gamerek ingerküszöbét, a japán újdonságok (Final Fantasy, Soul Calibur, NeverDead) pedig csak a jövő heti listába fognak bekerülni. Addig továbbra is van nekünk aranyérmes Battlefield 3-unk, második FIFA 12-nk és harmadik Call of Duty: Modern Warfare 3-unk.

A World of Warcraft előfizetői kártya a negyedik helyen csücsül, őt követi a Kinect Sports első része, ami ezúttal a Season Two-val együtt is befért a legjobb tíz közé. A Star Wars: The Old Republic a hatodik lett, őt a Dance Central 2 követi, míg a "sereghajtók" személyében az Assassin's Creed és a The Sims 3: Pets tetszelegnek. A teljes listát itt találjátok meg!

  1. Battlefield 3
  2. FIFA 12
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Kinect Sports
  6. Star Wars: The Old Republic
  7. Dance Central 2
  8. Kinect Sports: Season Two
  9. Assassin's Creed
  10. The Sims 3: Pets
19 komment - szólj hozzá!