A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 6.
  • Toplista
Link másolása
Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.

Oké, persze mindezt felemlegetni azért cinkes, mert az utóbbi hetekben nem igazán jelent meg olyan játék, ami megütötte volna a gamerek ingerküszöbét, a japán újdonságok (Final Fantasy, Soul Calibur, NeverDead) pedig csak a jövő heti listába fognak bekerülni. Addig továbbra is van nekünk aranyérmes Battlefield 3-unk, második FIFA 12-nk és harmadik Call of Duty: Modern Warfare 3-unk.

A World of Warcraft előfizetői kártya a negyedik helyen csücsül, őt követi a Kinect Sports első része, ami ezúttal a Season Two-val együtt is befért a legjobb tíz közé. A Star Wars: The Old Republic a hatodik lett, őt a Dance Central 2 követi, míg a "sereghajtók" személyében az Assassin's Creed és a The Sims 3: Pets tetszelegnek. A teljes listát itt találjátok meg!

  1. Battlefield 3
  2. FIFA 12
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Kinect Sports
  6. Star Wars: The Old Republic
  7. Dance Central 2
  8. Kinect Sports: Season Two
  9. Assassin's Creed
  10. The Sims 3: Pets
19.
19.
Quent1n
#18: Ugye azt tudod, hogy egy szoftvereladási listáról van szó és ez meg egy feltöltőkártya...? :D Míg egy dobozos szoftvert mindig uj vásárlók vesznek meg, addig a kártyát hónapról hónapra ugyanazok a vásárlók veszik meg jórészt. Tehát igazából semmi helye nem lenne ebben a kategóriában, hanem a többi kártyával kéne versenyeztetni.

Amúgy kb. azt írta az egyik üzemeltető, hogy ez a lista igazából a forgalmazóknak, kereskedőknek szól és nagyobb hátrányt okozna ha nem lenne rajta a kártya mint ez az anomália. Mikor indult a site sok vita volt erről de végül így maradt. Személy szerint továbbra is hülyeségnek tartom összevetni egy dobozos szoftverrel, pláne teljes árú PC kategóriában, de hát ez Mo., nekünk egy ilyen lista jutott. :)
18.
18.
nero66
#16: Talán, mert veszik, hogy játszhassanak...? :D
16.
16.
Quent1n
Szerintem picit érdekesebb a BF3-nál, hogy három kinectes cím van a top 10-ben. :)

Jah és ha valakit érdekel miért van a WoW kari a listán, hát én megtudtam az igazságot :)
15.
15.
aludttej
#11: a cod lehet hogy agyatlan hetelés de a bf3 közel se. Hihetetlen jó a multija, tényleg megéri megvenni, és nem is olyan drága (mint pl a cod8)
14.
14.
randall13
#13: Nem letöltöd hanem megveszed. Problem solved ;)
13.
13.
alexcargooo
#12: hogy lehet bf3 ban multizni?
12.
12.
jungleist
Megérdemli az első helyet a BF3, kitűnő játék, nagyon hoszú időre lefoglal, élvezetes harcok földön/vizen/levegőben.
11.
11.
AmreyP
Régen volt klánunk is codba meg iesmik,de mára tök nem érdekel ez az agyatlan hentelés,emberekre löni....Inkább Rpg az nem olyan egysikú mintezek,Jövö héten jön Kingdom Of Amular az jó lesz diablo3ig.
10.
10.
sittes79
9.
9.
LtK
#6: Hát tudod, mert ezek az angol rövidítések nagyon trendik és menők!
8.
8.
jookrisztian
#7: A Bozon helyett Boxon-t akartam írni :)
7.
7.
jookrisztian
Az egyik legjobb FPS lövölde Bozon, örülök a hazai sikerének!!!!!!!
6.
6.
Raatkainen
BF3 mi a francért nem lehet magyarul leírni a véleményünket?!
5.
5.
LtGlove
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...