A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#18: Ugye azt tudod, hogy egy szoftvereladási listáról van szó és ez meg egy feltöltőkártya...? :D Míg egy dobozos szoftvert mindig uj vásárlók vesznek meg, addig a kártyát hónapról hónapra ugyanazok a vásárlók veszik meg jórészt. Tehát igazából semmi helye nem lenne ebben a kategóriában, hanem a többi kártyával kéne versenyeztetni.

Amúgy kb. azt írta az egyik üzemeltető, hogy ez a lista igazából a forgalmazóknak, kereskedőknek szól és nagyobb hátrányt okozna ha nem lenne rajta a kártya mint ez az anomália. Mikor indult a site sok vita volt erről de végül így maradt. Személy szerint továbbra is hülyeségnek tartom összevetni egy dobozos szoftverrel, pláne teljes árú PC kategóriában, de hát ez Mo., nekünk egy ilyen lista jutott. :)
#18
#16: Talán, mert veszik, hogy játszhassanak...? :D
#16
Szerintem picit érdekesebb a BF3-nál, hogy három kinectes cím van a top 10-ben. :)

Jah és ha valakit érdekel miért van a WoW kari a listán, hát én megtudtam az igazságot :)
#15
#11: a cod lehet hogy agyatlan hetelés de a bf3 közel se. Hihetetlen jó a multija, tényleg megéri megvenni, és nem is olyan drága (mint pl a cod8)
#14
#13: Nem letöltöd hanem megveszed. Problem solved ;)
#13
#12: hogy lehet bf3 ban multizni?
#12
Megérdemli az első helyet a BF3, kitűnő játék, nagyon hoszú időre lefoglal, élvezetes harcok földön/vizen/levegőben.
#11
Régen volt klánunk is codba meg iesmik,de mára tök nem érdekel ez az agyatlan hentelés,emberekre löni....Inkább Rpg az nem olyan egysikú mintezek,Jövö héten jön Kingdom Of Amular az jó lesz diablo3ig.
#10
BF3 ABSOLUTLY GRHHATIS
#9
LtK
#6: Hát tudod, mert ezek az angol rövidítések nagyon trendik és menők!
#8
#7: A Bozon helyett Boxon-t akartam írni :)
#7
Az egyik legjobb FPS lövölde Bozon, örülök a hazai sikerének!!!!!!!
#6
BF3 mi a francért nem lehet magyarul leírni a véleményünket?!
#5
BF3 FKTWZMLRHTKY! :)
#4
SIMS3 OMGG!
#3
BF3 OWNZ!
#2
BF3 FTW!
#1
BF3 RULZ!