Táncolni is lehet a Kinect Star Wars-ban

A Microsoft megerősítette a Kinect Star Wars megjelenési dátumát, ám az igazi meglepetés csak most jön. Hivatalosan is lelepleződött ugyanis a játék újabb fícsöre, a Galactic Dance Off játékmód. Legnagyobb megdöbbenésünkre táncolni kell majd benne. Végleg elásta magát a Kinect Star Wars?

Major Nelson, a Microsoft megmondóembere jelentette be Twitterén, hogy a Kinect Star Wars április 3-án kerül a boltok polcaira. Ezzel együtt egy 320 GB-os bundle csomag is elérhető lesz, melyben stílusos kinézetű Xbox 360 és kontroller ütheti a markunkat, bitang jól kinéző szenzorral, s természetesen a Kinect Star Warst is mellékelik hozzá.

A játék öt játékmóddal érkezik majd, ezek a Jedi Destiny: Dark Side Rising, a Podracing, a Rancor Rampage, a Galactic Dance Off és a Duels of Fate. A Galactic Dance Off tűnik a legérdekesebbnek és legszokatlanabbnak, hiszen egy komplett táncprogramról van szó, melyben jediképességeinkkel kell babérokra törni, miközben Star Wars-témájú popzenére riszáljuk magunkat. Egyéni stílust alakíthatunk ki és a táncparketten legyőzhetjük Darth Vadert is. Nem jutunk szóhoz - azt hiszem, bontunk is egy sört a nagy izgalmakra...

27 komment - szólj hozzá!