Táncolni is lehet a Kinect Star Wars-ban

A Microsoft megerősítette a Kinect Star Wars megjelenési dátumát, ám az igazi meglepetés csak most jön. Hivatalosan is lelepleződött ugyanis a játék újabb fícsöre, a Galactic Dance Off játékmód. Legnagyobb megdöbbenésünkre táncolni kell majd benne. Végleg elásta magát a Kinect Star Wars?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
#25: Én írtam: Jedi Knight abba Kyle a főszereplő és a Dark Forces folytatása. :)

Amit kihagytam és nekem még tetszett az a Shadow of The Empire volt sok évig virított poszterként a szobám falán :) Amúgy igen létezik ez a könyv, a szukits.hu-n láthatod. Zombi rohamosztagosok.. :P :D

Rogue Squadronnal atyaég mennyit szívtam mire rájöttem, hogy kell vontatókábelezni a lépegetőket, de joystickal zseniális játék volt.
#26
#23: Abszolút egyet értek. A kinect jó cucc - másra. Ez már majdnem olyan mintha CoD-ozni szeretnék kinect-el. Vagy más precizitást igénylő játékkal csapatnám a szenzorral. Magyarán: ESÉLYTELEN.
#25
Törölt felhasználó
#15, #19: Nos, a legjobbat kifelejtettétek: Dark Forces !!! Szerintem Kyle Katarn 4 prezident ! :) Az X-Wing szerintem úgy volt csapnivaló a maga bájos mivoltában ahogy volt, de a Tie-Fighter az viszont mindent visz !!! Nagyon szerettem még a Rouge Squadront is, az is egy kellemes időtöltés volt.

#24: Nemá, ilyen tényleg van, hogy élőhalott birodalmi rohamosztagosok ? Nem csak nekromongerek ? :D Nagyon jó, az RTCW okkultizmusa vegyül az SW modern-kori infantilizmusával :)))

Remélem, ha majd jön PC-re a "kinek-t?", ezt is adni fogják hozzá, mert akkor megveszek az asszonynak karácsonyra, mégse rubint békára riszáljon a tv előtt (mer a gyomrom állandóan felfordul amikor ki-libben a takarás alól... >:]
#24
#21: És szerinted a jogok kinél vannak? :) Attól mert visszavonult, valaki odaadta a jogokat, hogy egy ilyen vackot csináljanak a sikeres SW címek helyett. Az oké, hogy gyerekeknek tökéletes lesz, de azok a rajongók akik éveken keresztül vették a sok jó SW címet megint nem kapnak semmit. A Force Unleashed 1-2 se volt már igazi SW játék csak egy ilyen beleerőszakolt minitörténet az univerzumba.

Ahogy Lucas eltorzult az évek alatt pont úgy torzultak az SW filmek és játékok. Egyedül a könyvek maradtak meg jóknak, bár ott is vannak rémesen gagyi vadhajtások mint pl. a Halálosztag című könyv az ÉLŐHALOTT rohamosztagosokkal....-.-
#23
Kezdjük ott, hogy a kinect alapból alkalmatlan komoly játékok irányítására. 3 lépésből áll az irányítás. 1. megteszed a mozdulatot 2. a kinect azt felismeri 3. a kinect továbbítja ezt az infót és megtörténik a cselekvés a játékban. Tehát a reakciódhoz képest a cselekvés a játékban késik. Ez azt jelenti, hogy a játékmenetet soha nem látott szintre kell butítani különben az első moccanásnál beszívod a témát. Ez nem játék ez egy vakítás. Lehet jönni, hogy ez gyerekeknek van meg blablabla, de elég szégyen, ha valaki ilyen gagyival szúrja ki a srácok szemét. Tehát játékmenetileg 0 ismétlem NULLA az egész. Védheti aki akarja a kinectet amivel csak akarja. Én is szeretném, ha faszán én kardozhatnék, ugrálhatnék, lövöldözhetnék meg mifaszom otthon a tv előtt, de ez egyelőre csak álom. Én akarok reagálni a játékra és ne a játék reagáljon rám az irányítás miatt. A kinect nek megvannak a maga lehetőségei ahol ez nem számít, de arra meg minek.
#22
Itt mindenki mindent halálosan komolyan vesz? Nehogy valaki viccet meséljen nektek mert azon egyenesen sírva is fakadtok.

Szerintem meg tök patent lesz mikor r2d2 nyomatja a brékdenszt a cantina zenéjére. :D
#21
Lucasnak már rég nincs ehhez köze ha nem lennétek képben. Visszavonult már, bejelentette.Gyrekeknek tökéletes lesz ez a játék, és komolyan mi másra termett volna a kinect ha nem fénykardozásra?
#20
Majd lehet hülyülni hogy oda állsz Vader nagyúr elé és..."everyday im shufflin" Nyomod majd azt a hülye táncot Vader pedig annyira összezavarodik hogy maga fogja felrobbantani a halálcsillagot.
#19
#15: Egy X-Wing Vs. Tie Fighter remake de kiraly volna, dehat ilyen gagyi kell a jo nepnek, meg a gyerek had oruljon hogy tancikolhat a szoba kozepen valami idiota DJ altal atdolgozot Star Wars zenere. Sajna a Star Wars mar csak nev, semmi koze az eredetileg elkepzelt, ahogy ZsupiDav kolega is irta, koncepciohoz.
#18
Majd lesz hozza Ewok Tribal Dance DLC, Gungan Break Dance DLC, Mon Calamari Ballet DLC :)))))) Nah jo meg otleteket adok ezeknek az idiotaknak, mintha nem volna elege elcseszve mar igy is :P De igazan rakhatnanak azert a jatekba egy, Wookiee Screaming Contest-et (had ordibaljon a debil gyerek jatek kozben) es egy TauntaunVille-t is (ala FarmVille), csak hogy teljes legyen a gagyigama, ha mar igy megalazak a Star Wars-t csinaljak rendesen :P
#17
A gép nagyon bejön a controllerrel meg a kinecttel, de a játék eddig sem érdekelt, ezután sem fog.
#16
#2: Azok majd megveszik a csomagot az új design miatt. A lemezt meg majd kiakasszák a saját Ezeréves Sólyom gépjárművük visszapillantójára, mert ha a gépbe tennék valószínűleg sírva fakadnának és az egész sorozatot legalább háromszor újra kellene nézniük egymás után, hogy kiheverjék a látottakat. Jogos kérdés, hogy mi lett az eredeti koncepcióval? Vagy eredetileg is ez volt, csak a véletlennek köszönhetően eddig nem emelték ki csak a "komolyabb" dolgokat?
#15
Az összes valamire való SW játék el lett kaszálva, ez maradt nekünk... :/

Empire at War, X-Wing vs Tie Fighter, X-Wing Alliance, Jedi Knight, Republic Commando, Rogue Squadron, KOTOR. Inkább ezeket folytassák.
#14
#1: Áhh...én Lucasról sajnos letettem már...Miket művelt a IV, V, VI-al is már... CGI everywhere...:((
#13
Ostoba baromság! Én nagy SW fan vagyok, imádom az univerzumot, a Spin Off-okat már annyira nem. D hogy ez mi a frász azt én sem tudom. Táncolni? Mos Eisley-ben miközben Han lelövi Greedo-t? Na nee... Én is bontok sört..de nem örömből az is biztos.
De hogy ne legyek full negatív: szerintem az Xbox festés, és a controller nagyon zorall, ha lesz külön kapható Szrípíó controller lehet veszek egyet. :)
#12
Ha ez a tánc dolog csak egy titkos ne vegyük komolyan csak poénból van a játékban dolog akkor még megérteném de az hogy reklámozzák hát sántítós.
#11
Vinni fogják, mint a cukrot.

Cinizmus, szarkazmus, akármizmus nélkül.
#10
segítségggggggg LUCAS BIRODALMI CSÁSZáR BEDILIZETT!!!!!!!!!!!!
#9
Remélem a számok között lesz YODA Numa Numa is. :D
#8
Ez a gyerekeknek szól nem pedig a Star Wars fanoknak...akinek nem tetszik nem kell megvenni...de amúgy ez az xbox a képen iszonyat gagyi :-) és egyben jópofa is.