Portal 2-es ajándék a Skyrim rajongóinak

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap jelent meg a Skyrim Creation Kit és a HD-textúra pack, ennek örömére a Steamen 33 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a The Elder Scrolls-játékokat. De nem ez az egyetlen ajándék, amit a Valve-től kapunk, a Portal 2 Space Core-ja is végigkíséri kalandjainkat.

A Creation Kit megjelenésének örömére a Valve összeállt a Bethesdával, s már elérhető a Steam Workshopból a Fall of the Space Core Vol. 1 mod, melyben a Portal 2-ből ismerős Space Core kísérheti végig kalandjaidat. Ahogy a címből is kiderül, ez egy sorozat első része.

Gyakorlati haszna ugyan nem sok van, de a Portal-rajongók biztos örülnek majd az ajándéknak. És Nolan North kedvelői is, hiszen 2011 nagy RPG-jéből kimaradt a művész szinkronhangja, így ezzel a moddal eme hiányosság is orvosolva lett. Mindenki megnyugodhat.

A Fall of Space Core Vol. 1-et az alábbi linken tudod magadévá tenni, ha PC-n tolod a Skyrimet. S ha ez nem volna elég, már elérhető a nagyfelbontású textúra-csomag is a 33 százalékkal olcsóbban kapható szerepjátékhoz.

11.
11.
Extol
#5: Megnéztem és elérhető. Habár a játékot csak dobozosan lehet aktiválni a fiókban mod-okat le lehet tölteni minden további nélkül. Jobb lett a Workshop mint hittem! Könnyen átlátható a kezelőfelület, az egész egyszerűen zseniális! Valve és Beth jó párosítás! Remélem nem akadok hiányosságra hosszabb használat után sem.

Ami a robotgömböt illeti, valóban jó karakter, de nem illik bele mert gyilkolja magát a játék atmoszféráját, ugyanúgy mint a hayabusa sportmotor Obliviont, mert nagyon más műfajról van szó, de ízlés dolga. Részemről engem a felnőtt tartalmak jobban érdekelnek :)
10.
10.
markoci555
én biztos nem akarok ilyen útitársat magam mellé
9.
9.
hedzsooo
#5: Egyebkent a dobozos verziot is regisztralni kell steam-en es onnan szedi le a frissiteseket... ;)

Szoval akkor a Steam Workshop is elerheto kellene hogy legyen otthon, de ez csak 1 tipp reszemrol. ^ ;)
8.
8.
hedzsooo
Nagyon jo modok vannak maris fent rajta, a "Dovahkiin hideout" nevu mod is frissitesre kerult mar es szerepel fent a Steam Workshop-on!!! ;) :)

A high-res textura pack nekem nem nyerte el annyira a tetszesemet, mert modokkal korabban mar szebbe tettem es tovabbra is jobban mutat a jatek azokkal a modokkal, mint a hivatalos high-res texturakkal. Dehat ingyen kaptuk, szoval szavunk sem lehet. :)

Uccso vidim, csak egy rovid, teszt jellegu (meg probalgatom, hogy lehetne a legjobb kepminosegben Youtube-a feltolteni), de eleg szep szerintem. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Z-rDDej-QDM
7.
7.
hedzsooo
#5: Kulfoldon elek, de ha kiprobalnad megis a Steam Worksop-ot, akkor elosztlathanad a homalyt ezzel kapcsban, nem tart sokbol 1 proba, csak klikkelsz egyet... ;)

A Community, azaz kozosseg szekcioban is rakereshetsz a steam workshop-ra, de most a fooldalon is kint tanyazik egy darabig a link hozza! ;)
6.
6.
Cooper911
Szerintem egy fantasy játékba nagyon nem ilik bele. De mivel ez egy mod ezért ha valakinek bejön, hát hajrá....

"a Valve összeállat a Bethesdával"
Ez tényleg állat :)
5.
5.
TrojaiPF
Azt nem tudja valaki, hogy a steam miért írja ki a Skyrimmel kapcsolatban, hogy ez a játék a régiómban nem elérhető? Ha pl. steamen akarnám megvenni, nem lenne rá lehetőségem és nem próbáltam még de nagy eséllyel a steam workshop sem elérhető.
4.
4.
M3rcy
Amikor épp egy óriás röpít fel az égbe minket fafurkójával, akkor kéne mellettünk megjelennie és ordítani, hogy SPAAAAAACE!
2.
2.
anonymus26
az 1.4 es javito csomag mikor jön ki ps3 ra ??
1.
1.
ribizly
Őszintén szólva nekem kifejezetten tetszik, ha utalásokat találok játékokban más játékokra (legyen az pozitív vagy akár negatív hangvételű), ugyanis ezzel a hangulatát emelik vele szerintem. Úgyhogy nekem mindenféleképpen tetszetős lépés, arról meg már nem is beszélve, hogy egy ilyen jellegű content, ami másik csapat munkáját munkáját is dicséri/elismeri... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...