Késik a Killzone első részének PS3-as verziója

A japánok nem mindig a precizitásukról híresek, erről tanúskodik a Killzone hivatalos Twitter-csatornáján elhintett üzenet, miszerint ismeretlen ideig késik a játék PS3-as átirata. Sajnos pontos időpont nincs. Az üzenet nem volt éppen biztató, lehet, hogy komolyabb gondok adódtak?

Nemrégiben röppent fel a hír, miszerint elkészülhet a PS2-ön hódító Killzone első része PlayStation 3-ra is, letölthető formában. Bár extrák nélküli, szimpla átirat lett volna, a munkálatok mégsem a tervek szerint haladtak, így a hivatalos Twitter-csatornán is megerősítették, hogy bizonytalan ideig csúszik a megjelenése.

Ráadásul úgy tűnik, mintha a Sony félvállról venné a projektet - már 2010 nyarán is felreppentek pletykák az átiratról, ám akkor a kiadó cáfolta a híreszteléseket, most pedig még iránymutató dátummal sem tudnak szolgálni. Reméljük, hogy a pillanatnyi zavar csak ideiglenes, és hamarosan egy igazi klasszikussal bővülhet a PSN felhozatala. Annyi biztos, hogy a Guerrilla Games egy még be nem mutatott, negyedik Killzone-játékon dolgozik jelenleg.

11 komment - szólj hozzá!