FIFA Street - terítéken a játékmódok

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 10.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan elérkezünk a 2012-es év első FIFA-megjelenéséhez, a FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, s merőben más élményt kínál, mint az EA Sports korábbi vagy bárki más focijátékai. A hangsúly itt gólszerzés mellett a cselekre és trükkökre terelődik, küldjük el gyufáért a többieket!

A játék kreatív igazgatója, Gary Paterson beszél a legújabb előzetesben, röviden azt mutatja be, milyen játékmódok közül válogathatunk, ha bizalmat szavazunk az új FIFA Streetnek. Játszhatunk ötfős csapatokban, kapunk panna focit, futsalt, a Last Man Standingben pedig minden gólunk után elveszítjük egy emberünket. A FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, PS3-on és Xbox 360-on keressük majd. Köszi, dönc!

16.
16.
gogolbordello2
#14: Ez nem a koron múlik,ez az Ő személyes hülyesége.Én 16 vagyok,de mégis az egyik legjobb játék kategóriának a stratégiát tartom.
10.
10.
assasin
Ez nekem nem ujjdongás minden hétfőn,szerdán,és pénteken ezt csinálom!
:)
6.
6.
dönc
http://www.youtube.com/watch?v=2K2_cG4tdoY&feature=youtu.be
5.
5.
A különböző mozdulatok közötti átmeneteken azért még lehetne picit javítani. :) De egész jól néz ki, franc beléjük hogy nem jön PC-re..
3.
3.
gucho
örülök, hogy lesz megint FIFA Street, tetszenek az új módok, remélem nem kell csalódnom...
2.
2.
wildláma
Lehet szebb, több mindent lehet figurázni, több a játékmód, több a karakter, de a FIFA Street 2-t nem übereli élményben a videók alapján véleményem szerint
1.
1.
atesz89
Jó örülök h végre lesz terem foci.De ezt akkor nem fifa street néven kéne kiadni!Egyre kevesebb hangsúlyt kap az utcai foci én úgy látom ezekből a videókból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...