FIFA Street - terítéken a játékmódok

Hamarosan elérkezünk a 2012-es év első FIFA-megjelenéséhez, a FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, s merőben más élményt kínál, mint az EA Sports korábbi vagy bárki más focijátékai. A hangsúly itt gólszerzés mellett a cselekre és trükkökre terelődik, küldjük el gyufáért a többieket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#13: Kb. 5 éve lanozunk a Battle for middle earthel , eddig erre egy konzol játék sem vett rá hogy 5 évig nyúzzam ... pedig szinte csak konzolon játszok , ennyit erről.
#16
#14: Ez nem a koron múlik,ez az Ő személyes hülyesége.Én 16 vagyok,de mégis az egyik legjobb játék kategóriának a stratégiát tartom.
#15
#13: Csak és kizárólag PS3-mam van...mr.konzolfanboy..
Bocsáss meg hogy a csökött játék ízlésem nem ér fel a te nagyságodhoz,de egyébként hogy hasonlítasz össze egy shootert egy stratégiai játékkal?
Azt a kijelentésedet,hogy egy játék idővel már nem menő,nem is kommentálnám.
#14
#13: Te mégis hány éves vagy? Nem menő a stratégiai játék? :D Te azért játszol, hogy menő legyél?! Menj és verd ki a konzolodra hülyegyerek.
#12
#8: Ha a pc annyira szar és egy darab normális exkluzív játés nincsrá,csak konzolra,akkor kérlek keress nekem valami jó kis stratégiai("városépítgetős") játékot PS3-ra.Az XBOX-ra még ott van a TROPICO,de PS-en nincs...csak PC-n.
#11
#8: Nekem van konnzolom meg gépem is mindekettönek megvannak az elönyei
Konzolok :exluzivok és kicsit jobb gamek
Pc:pl warcraft v starwars the old republic ..stb
szal nemkell egyiket sem kritizálni és leszolni
#10
Ez nekem nem ujjdongás minden hétfőn,szerdán,és pénteken ezt csinálom!
:)
#9
#8: Nekem van konzolom és pc-m is, ezért megsúgom neked, hogy nagyon nagy zagyvaságot hordasz itt össze!
#5
Törölt felhasználó
A különböző mozdulatok közötti átmeneteken azért még lehetne picit javítani. :) De egész jól néz ki, franc beléjük hogy nem jön PC-re..
#3
örülök, hogy lesz megint FIFA Street, tetszenek az új módok, remélem nem kell csalódnom...
#2
Lehet szebb, több mindent lehet figurázni, több a játékmód, több a karakter, de a FIFA Street 2-t nem übereli élményben a videók alapján véleményem szerint
#1
Jó örülök h végre lesz terem foci.De ezt akkor nem fifa street néven kéne kiadni!Egyre kevesebb hangsúlyt kap az utcai foci én úgy látom ezekből a videókból.